Alla kan.

Operera brösten gärna så dom blir ojämna också,gör läpparna större, gärna som ankläppar.Köp för små bh:ar,sätt på lösnaglar.Stava gärna fel också på bloggen.Var ytlig,var elak,skvallra om du hört något bra till dina vänner /bloggen.Köp för små jeans,gör om dina bilder i PH.Var allmänt blåst.Eller nej va blåst HELA tiden.Skryt om hur mycket pengar du tjänar på din blogg,lägg gärna till flera nollor.Skryt att du är en super kändis också,att folk följer efter dig på stan,bion.Vart du fikar.Banta också,gör fettsugningar också,magen,låren osv.Skriv ut dina bästa bantar tips på bloggen.Hacka på alla andra,skriv något riktigt elakt om någon på bloggen.



Och vips så blir du som KISSIE!



Om jag är svartsjuk på Kissie! Verkligen INTE.Men någon borde banka vett i henne,för så som hon håller på det håller INTE i längden.Förstår inte varför man måste spela en annan person för att få många läsare till sin blogg.Att tjäna pengar.Hon ÄR (förmodligen) Sveriges MEST HATADE bloggerska!




Kommentarer
Postat av: laila

Sov gott :D

2010-11-16 @ 22:51:18
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Jozzan

HAha jag håller med dig, kan inte förstå hur man kan vara avundssjuk på henne, hon ser ju ut som skit och mår antagligen inte alls bra. Hennes självförtroende verkar ju vara i botten!



Ha en bra dag!

2010-11-18 @ 10:48:41
URL: http://jucismacker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0