Vacker Låt.

Burhan G Feat Nik & Jay- Tættere På Himlen ( det betyder närmare till himlen) Det kanske är svårt att förstå vad dom sjunger om i texten om ni inte kan Danska.MEN den är otroligt vacker.Om ni vill ha den översatt så säg till så fixar jag det.Jag vet inte hur man gör så ni kommer in direkt på klippet.Någon som vet ? Men kopiera adressen nedan för & lyssna!




http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI







Kommer inte på något..

Som ni kan tävla om.Har ni några tips så kom gärna med det.Alltid kul med tävlingar! Idag har det varit fullt upp:) Tvättat,varit på Maxi,städat,bäddat rent i sängen + gästrummet eftersom att Babes syster kommer imorgon kväll.Sen när vi hämtat henne på stationen så blir det raka vägen till City Gross & jag kan ju slå vad om att det kommer vara RIKTIGT mycket folk där! Men vi behöver lite saker där som var helt slut på Maxi.Jag äter inte kött så får se vad jag ska äta på Julafton men det löser sig.Vi kommer ha det så mysigt så:) Sen lördag ska vi till DK då vi är bjudna på Brunch hos min pojkväns bror & hans fru.Sen söndag ska vi på bio i Köpenhamn & se Harry Potter filmen.Jag har då INTE sett dom förut,så varje kväll har vi sett en Harry Potter film.Ska se resten av trean imorgon sen får jag se dom andra filmerna fredag / lördag.Hoppas bara jag hinner se dom,för jag vill ju se dom första filmerna innan jag ser den som går på bio.Har ni sett Harry Potter filmerna? Vad tycker ni? Dom jag har sett så tycker jag dom är helt okej.



Vad ska du göra på Julafton / helgen?



Nu ska jag lägga mig snart MEN först måste jag ta något att äta,förstår inte varför jag ALLTID blir hungrig på kvällarna / nätterna.Och NEJ jag är inte gravid!



Godnatt



Kanske skulle ha en tävling på bloggen?

Jag har funderat på att ha en tävling på bloggen.Vad tycker ni om det ? Ska nog fundera ut något fint som ni kan vinna.


/ Enna

En helt vanlig dag.

Med att städa,tvätta,laga mat & göra det fint inför julen:) Babes syster kommer ju på torsdag kväll då måste det vara fint här hemma! Fast iofs så är det inte dammigt eftersom att jag städar varannan dag! Är man pedant så är man.
Imorgon vet jag inte vad som händer.Tänkte åka in till stan MEN där kommer det förmodligen vara grymt mycket folk! Men åker nog på förmiddagen då kanske det inte är lika mycket folk.

Nu ska jag ta en dusch & sen blir det Beethoven 4 :) Babe har fixat alla filmerna till mig.Vet inte varför jag gillar dom filmerna.


Hoppas ni mår bra! :)



/ Enna

Rhianna till Danmark

Rhianna kommer till Danmark nästa år för att göra konsert den 28 / 11-2011 klockan 19.30.Tyvärr så kommer hon inte till Köpenhamn,utan till Herning ( Jylland) 40 mil från Köpenhamn.Biljetterna ligger från 900-1814 Kr.Hon kommer också till Malmö Arenan för att spela.Jag är grymt sugen på att köpa biljetter för att se henne.Men frågan är,är det värt det & kan hon sjunga live?! Har ni sett henne live ? Var hon bra?


Om 4 dagar är det julafton?! Alltså vadå att tiden bara rinner iväg.Helt sjukt.Babes syster kommer till oss på torsdag kväll & då ska vi handla väldigt väldigt dålig dag att handla på eftersom att Malmös befolkning handlar då.Samma sak varenda år:) Men men! Idag åkte vi till Mobilia för jag skulle ha linsvätska,men fanns det parkering?! EH NEJ! Också där var det Malmös HELA befolkning för att shoppa inför fredagen.Vi åkte runt & kollade efter parkering,fanns ingen.Till slut hittade vi en vi väntade på att bilen skulle köra ut.Och vad händer ?! JO en förbannade b***** tog den!!(NEJ jag är inte rasist.Min pappa kom från IRAN) OCH sånt tål jag INTE så jag tog av mig bältet knackade på rutan & sa "Ursäkta men vi har väntat på den här platsen,så backa ut " Och så klart killen,men sån dålig jävla svenska,"Eh nej vi har eh redan eh parkerat." Skiter jag i BACKA UT! Han gjorde inte det & till slut blev jag så förbannad / irriterad & sa "Jävla idiot ta inte andras platser nästa gång för fan" Fel av mig kanske MEN ta inte andras parkeringsplatser,för då blir lilla jag arg!

Åh vad irriterad jag var! HAN såg att vi väntade på den platsen.Men vi åkte till Jägersro istället för att handla Linsvätska,& lite annat.Köpte en ny ägg kokare idag med:) Babe har varit ledig idag,& han jobbar 2 dagar bara sen är han ledig i 10 dagar:) Åh vad mysigt det ska bli! Sen lördag är vi bortbjudna på Brunch hos Babes bror & hans fru. Ska bli mysigt.Jag tycker verkligen om Babes familj:)


Sen så får det bli en tur till Köpenhamn för jag MÅSTE ta kort & sånt.Har sagt det nu hur länge som helst! SÅ nu får jag banne mig  sköta mig! :)


Hoppas ni mår bra!


Enna



Helt ensam.

Jag kan inte sova på nätterna,jag ligger i sängen tankarna bara snurrar runt i huvudet på mig.Tårarna rinner.Varför vet jag inte men det är grymt jobbigt.Även fast att jag har världens bästa & finaste pojkvän känner jag mig så ensam & tom.Medans jag skriver detta inlägg rinner tårarna.Jag önskar vad det är som gör att jag mår så här,jag har en känsla av att det är för att det snart är Julafton & jag vill att det ska vara över nu.Allt som har med julen att göra.Kan det inte vara Januari nu? Jag försöker att göra saker för att inte tänka så mycket på det,men så fort jag ska lägga mig så börjar tankarna snurra runt.Jag är mega trött men jag kan inte slappna av,jag vrider & vänder på mig i sängen.Jag är så varm,så svettig att jag får panik.Julen är alltid en jobbig tid för mig,men att den skulle vara så här jobbig i år.Förra året var det som att okej julafton igen jag fixar det,bara att kämpa på liksom.Men i år är det som om alla dessa år liksom kommer ifatt mig.Det har gått 11 år,men allt kommer ifatt mig NU? Varför nu? Varför nu när jag mår bra ( förutom nu) är lycklig för första gången på 11 år.Det är NU jag har gått vidare i mitt liv,fast att jag har mina bra & dåliga dagar,men så är det Det är något man helt enkelt måste acceptera..Jag önskar att jag alltid hade bra dagar.Men man kan ju inte få allt.

Babe sover i Danmark eftersom att han ska jobba idag (lördag) Jag saknar honom,jag saknar hans närhet.Jag saknar honom helt enkelt.Jag behöver honom.

Nu är klockan mycket & jag ska försöka sova IGEN se om det lyckas.



Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat & lagt upp saker om Köpenhamn.Men först så vill jag må bra först.Men sen blir det att ta tag i bloggen.



/ Enna


Tröttare än tröttast.

MEN jag sitter och kollar på Unga Mödrar Danmark på datorn! Kan ju inte sluta kolla!:) Tycker det är SÅ bra.Brukar ni kolla på det ? Unga Mödrar Norge med finns det men jag gillar hellre Unga mödrar Danmark! :) Kanske inte så konstigt! Språket har jag inget svårt med eftersom att min man är Dansk:) Som sagt man lär sig ju så är det ju med allt,man lär sig.Sen vissa saker har jag mindre tålamod till men det får jag skriva om någon annan dag! Ska se ett till avsnitt ( som jag skrev för 2 timmar ) sen MEN nu får det bli ett till sen får jag stänga av datorn fort som bara den!



Godnatt & sov sött:)



/ Enna

Ingen lust!

Jag har verkligen inte haft / har lust till att blogga.Varför vet jag inte men tror det är för att det snart är julafton.Avskyr julen och allt som har med den att göra med.Jag saknar min familj oehört mycket!


Hoppas ni mår bra:)



Enna

Jag visste det.

Har blivit sjuk feber och mår inte bra! Det började i torsdag kväll så tråkigt nog så har jag varit hemma istället för att vara i Danmark / Köpenhamn=( Känns så tråkigt.Men vad ska man göra.Bara dricka mycket varm choklad & massa vila:) Vilket jag har gjort.Börjar bli rätt så trött på det och börjar bli rastlös=(


Ha en toppen bra helg.Och bilder på Köpenhamn kommer så fort jag blivit frisk!




/ Enna

Tiden bara rinner iväg.

Klockan är snart halv tolv shit vad tiden går fort.Men har ändå hunnit med det jag skulle göra.Skönt det.Så man inte behöver göra det när man kommer hem från Danmark på lördag kväll:) Satte igång diskmaskinen så när den är klar så tänkte jag lägga mig.Imorgon tänkte jag gå upp vid en 10:00.Så jag inte behöver stressa för det är något som jag INTE får göra! Tåget går ju inte förens vid 15.04 så det är lugnt:) Har redan packat så det är klart.Enda som fattas är sminket,linserna & sånt men det ska jag ju ha imorgon.

Nej nu ska jag dricka en kall coca cola light tänkte jag.Är så himla törstig.( Ja vatten är bättre) Men "vanligt" vatten är blä! Ska vara kolsyrat i såfall mycket godare!


Sov gott alla!


/ Enna

Torsdag

Idag har jag faktiskt tagit det lugnt kors i taket för att vara mig:) Sen vid 17:30 kom Babe hem från jobbet då åkte vi till City Gross & handlade lite.Sen hem & börja med maten.Nu har vi precis ätit klart.Jag tittar på Byggfällan nu sen efter det är det Lyxfällan:) Älskar det programmet! Sen blir det att packa lite eftersom att vi ska sova i Danmark i helgen.Tåget till København går vid 15.04 .Men tänkte åka in lite tidigare & kolla lite på stan.I helgen kommer det upp massa bilder på København,Strøget och mycket mer=)

Hur har ni haft det idag ? =)


/ Enna

Vacker bild.

Är den här bilden inte vacker på Öresundsbron?? :) Gillar den starkt faktiskt.Gud vad jag vill ha sommar!


Städat,bakat,tvättat

Det är vad jag har gjort idag.Tvätten är strax klar så ska hänga upp den.Sen är allt klart:) Städat gjorde jag idag på dan.Vet att jag städade igår med MEN är pedant och vill (MÅSTE ) ha det fint & fräscht omkring mig.Trivs så mycket bättre då.Det blev Ciabatta bröd idag så jäkla gott:) Så tänkte dricka en varm choklad och nybakat Ciabatta bröd! :) Imorgon så händer det inte så mycket.På fredag ska jag till Danmark.Åker tåget,eftersom att babe åker redan halv sju på morgonen & jag har ingen lust att sitta & glo tills han slutar vid 14:15:) Så tar tåget istället tar bara 15 minuter från Malmö Centralen till Köpenhamn:) Hur bra som helst! Sen på söndag så är det premiär för Citytunneln här i Malmö det ska bli riktigt kul faktiskt.Men kommer nog vara en jäkla massa folk.



Nu ska jag ta hand om tvätten & diskmaskinen! Känner mig som en hemmafru! Hehe!




I helgen kommer det upp massa bilder på Köpenhamn så kolla bloggen då! :)


Ha en toppen kväll!

Godnatt.

Nu tänkte jag logga av & stänga av datorn.Är trött men först ska jag fika lite.Lite sent kanske men men.Imorgon tänkte jag åka in till stan & kolla läget:)


Dröm sött!




Cristóbal Balenciaga

Cristóbal Balenciaga, född 21 Januari 1895.Han dog 23 Mars 1972.Han  var en Spansk Modeskapare.Balenciaga öppnade 1916 eget Modehus i San Sebastián Han flyttade 1937 till Paris där han blev ett av de stora namnen inom modevärlden.1968 lämnade han Paris för att etablera sig i mindre skala i Madrid, där han arbetade till sin död. Balenciaga inspirerades i hög grad av renässansens spanska dräkt.Jag vill ha den svarta Balenciaga väskan & den lila.Har du någon Balenciaga väska? =)


Att uttala siffror på Danska.

Som många vet att när en Danska ska uttala ett tal t ex 37 så säger dom omvänt.Det är inte så svårt när man väl har lärt sig.Eftersom att jag hör Danska varje dag så lär man sig.Men en som INTE  är van att höra det varje dag är som "gröt i halsen på dom när dom ska uttala det" ;) Hehe! Men när vi ska uttala tal för Danskarna så är det lika konstigt för dom att höra det.Men som sagt man lär sig.Danskarna har lättare att lära sig det Svenska uttalet av talen.Än vad vi har att lära oss när dom uttalar det.Här är en lista på hur Danskarna uttalar talen:




1 En
2 To
3 Tre
4 Fire
5 Fem
6 Seks
7 Syv
8 Otte
9 Ni
10 Ti
20 Tyve
30 Tredive
40 Fyrre
50 Halvtreds
51 Enoghalvtreds
60 Tres
65 Femogtres
70 Halvfjerds
75 Femoghalvfjerds
80 Firs
90 Halvfems
100 Hundrede
150 Ethundrede halvtreds
195 Ethundrede femoghalvfems
200 Tohundrede



Chanel.

På fredag eller lördag ska jag in till Chanel som ligger i Köpenhamn på Strøget.Se vad dom har fått in för något fint:) OM ni inte har varit på Chanel i Köpenhamn så ÅK DIT!:) MEN det är dyrt.Men kolla kan man alltid göra! Sen ska jag nog kolla på Louis Vuitton butiken som också den ligger där Chanel butiken ligger.Nu ska jag smaka kakan jag gjorde förut se om den är god men det tror jag för det luktar gott från köket i alla fall.




Sov gott alla! :)



Enna








Så mycket finare.

Nu är bloggen äntligen klar:) Vad tycks?? Själv är jag mega nöjd! Den ser betydligtbättre & finare ut nu än förut.Jag har precis satt en pepparkaka i ugnen tänkte ha den till programmet " Såld På Hus" Som är nu klockan 21.00:) Dom ska vara i Höllviken som ligger cirka 2-3 mil utanför Malmö! :) Sen ska jag nog se lite Beverly Hills avsnitt har ju ALLA säsongerna nu tack vare min Babe! :)


Har ni haft en bra kväll? :)


/ Enna

Tisdag.

Idag har jag tvättat ( som vanligt) Städat,dammsugit bakom soffan ( var inte så dammigt) Eftersom att jag dammsuger där varannan dag:) Är pedant & vill ha det (MÅSTE) rent & fräscht omkring mig-Sen har jag svarat på mail.& legat i soffan & läst min nya bok.På fredag blir det Danmark hela helgen då vi ska på födelsedagskalas på lördag:) Alltid trevligt det.Sen blir det eventuellt Tivoli/ Köpenhamn  på kvällen :) Då ska jag ta massa kort & skriva om det med :)


Nu ska jag ta en varm dusch & sen vänta tills klockan är 20.00 :) "Operation Skönhet" Ser ni det med ??



Ha en toppen bra kväll:)

Redan natt snart ?

Tiden går fort alltså:) Mysigt ändå men ändå inte! Alltid ska man klaga,aldrig nöjd;) Jag har köpt två stycken julklappar till Babe & tänkte köpa 2 till men jag har verkligen INGEN aning om vad jag ska köpa mer.Tycker det är så svårt att köpa till sin pojkvän.Har ni några tips på juklappar ??:) Vore jätte snällt.

Nu ska jag göra Babes lunch & sen dricka varm choklad eller The:) Hm det är frågan.Äsch tar väl båda.


Sov så gott alla!



/ Enna

Lite finare & bättre

Nu börjar bloggen se lite finare & bättre nu:) Så fort den är klar så ska jag genast skriva om Köpenhamn,eftersom att bloggen SKA handla om Köpenhamn:) Jag ska eventuellt åka dit på fredag kväll ta kort & skriva lite om Köpenhamn tänkte jag! Idag var jag som sagt på tandläkaren tog röntgen bilder & kollade och INGA hål:) Jag blir alltid så nojig när jag ska dit fast att jag tar hand om mina tänder! Så nu kan jag pusta ut:) Har tvättat idag & sen vilade jag 3 timmar hade ont i hjärtat ( IGEN) så det vara bara att ta medicinen & vila:) Nu är det bättre.


Nu ska jag slänga sopor ( Alltid trevligt) NOT:)


Ha en trevlig kväll alla! :)

Lite kvällsfika.

Har precis vispat grädden:) Tänkte äta lite Kladdkaka med grädde:) Klockan är 21.04 kanske inte så bra att äta sånt nu men vad fasen är man sugen på det så är man:) Just nu kollar jag på MTV Cribs,dock gamla avsnitt men finns ju verkligen inget bra på tv.Vi skulle ju se Sex and the city men vi tar det imorgon istället.


Imorgon ska jag till tandläkaren ser fram emot det NOT! Hatar att gå dit,dels för att det är dyrt och för att jag är rädd för att tandläkaren ska säga " jaha du Enna du har 19 hål i tänderna" Har haft 2 hål bara men man blir ju ändå nojig varje gång man ska dit.Men det ska nog gå bra imorgon:)

Så ni som inte är 20 ändå gå dit så ofta ni bara kan :) För det är fasen inte billigt att gå till tandläkaren.En undersökning som tar 5 minuter 800:- I alla fall här hemma ( Malmö) Sen fins det säkert dyrare och billigare.


Men men bara betala & se glad ut :)

Filmtips: Vi såg filmen RED igår den var helt okej:) Så se den !

Pink Dior.

Här är en annan Christian Dior väska som jag A L D R I G  har använt.Så varför jag köpte den ? Den var fin & jag ville ha den. & JA alla min märkesväskor är ÄKTA!! :)


En av mina Dior väskor..

Som jag är oehört rädd om & den var äckligt dyr också! Men men.:)


Favorit serierna

Vänner & Beverly Hills,Sex and the city boxen har jag faktiskt inte.Har filmerna.MEN det är något jag måste skaffa:) Vilka är era favorit serier ?


Söndag

Idag har jag vilat eftersom att jag har haft ont i hjärtat! Har inte gjort något ansträngande så vet inte varför jag har ont.Men har tagit min medicin mot det,så det börjar bli lite bättre nu! Så det har varit en lugn & skön söndag idag.Idag är det söndag & då är det Teen Mom på MTV klockan 19.00 :) Älskar den serien!


Sen ikväll ska vi se Sex and the city 2 :) Har redan sett den men man kan aldrig tröttna på dom filmerna.Babe har inte sett tvåan & vill se den:)


Ha en bra kväll:)


/ Enna

Nu blir det att se film i sängen.

Tänkte faktiskt gå & lägga mig nu.Tidigt för att vara mig men är trött så kommer väl säkert att se 10 minuter av filmen & sen sova:) Men är man trött varför då vara uppe.Gjort det misstaget allt för ofta.Nu har jag äntligen A L L A säsongerna av Beverly Hills 90210.Min älskling som fixade alla till mig! :)


Imorgon ska vi åka till Onoff,Elgiganten & Siba för att köpa en kabel så vi kan kolla på våran projektor:)


Sov gott & dröm sött alla:)

Och den sista.

Mitt namn & min pojkväns namn! Jag hade precis gjort den här samma dag kortet togs.Alltid du & jag babe! <3


Karpfisken.

Och den här tänkte jag göra på låret,ska göära den mindre & den ska vara i färg:) Tror det kommer bli riktigt snyggt faktiskt.Har du några tatueringar & vad i så fall?=)



Flower Power

Den här tatueringen ska jag göra på andra sidan (revbenet) tänkte jag.Vet inte om jag ska göra den i färger eller om den ska vara som den är.Ska dock göra den lite mindre.


....

Bilden är ganska suddig men det står MAMMA & datumet hon dog.Den här tänkte jag bygga ut & göra något mer på den,men har verkligen inga ideer eller nåt.Jag får kolla runt på nätet där hittar man alltid något!


Ännu mer..

Solen SOM inte ser ut som en sol utan som något helt annat.Ska snygga till den tänkte jag,har sol på andra höften med.


Mer tatueringar.

Min drake som är på sidan av revbenet.NEJ den är inte klar än som ni ser.Ska boka tid & få den klar & sånt.


Tatueringar.

Draken gjorde jag 2 veckor efter att jag hade gjort min första tatuering.Den första jag gjorde var Slipknot S:et.Jag ångrar mig som f*n att jag gjorde det & ska antingen ta bort det med laser eller göra över den med en ny tatuering.


Macy's

Som ni ser så är det Louis Vuitton butiken på Macy's:) Älskar den affären & varuhuset.Om ni aldrig varit i NY så ÅK DIT! Ni kommer inte ångra det! Jag sitter & kollar på biljetter nu både jag & killen vill åka dit igen! :) New York rockar.


Nu ska jag & Babe titta på filmen "Red" Action / Komedi:)


/ Enna

Louis Vuitton


Lördag

Idag har varit det en lugn & skön lördag idag.Har suttit & kollat på Leilas Jul på TV4+ :) Älskar det sånna bak program så nu har jag skrivit ut 2 recept jag vill testa:) En heter Rocky Road & den andra är vanlig Smörkola jag tänkte baka i morgon eller nästa vecka! Nu vill jag bara mysa & va med babe:)


Ha en trevlig lördags kväll alla:)



/ Enna

Lite finare.

Snart kommer det bli en mycket finare blogg,designen,headern osv! Så håll ögonen öppna! :) Har precis tagit en varm dusch & ska strax äta lite tänkte jag! I helgen vet jag inte vad som händer.Babe är ju trött eftersom att han jobbar 6 dagar i veckan.Jag är lite sugen på bio faktiskt,så det kan nog klämmas in i helgen!


Sov gott alla!



Justin Bieber till Danmark.



Justin Bieber kommer till Danmark nästa år & gör sina konserter.På Jylland ( 40 mil från Köpenhamn) Han gör alltså inga konserter i Köpenhamn eller Sverige.



Evenemang Pris Lager
Justin Bieber Herning 1/4-2011 SITTPLATSER PARKETT 1.695 SEK 14
Justin Bieber Herning 1/4-2011 BÄSTA SITTPLATSER PARKETT 2.495 SEK 12
Justin Bieber Herning 1/4-2011 BRA SITTPLATSER 1.295 SEK 8
Justin Bieber Herning 1/4-2011 SITTPLATSER 1.195 SEK 14



Fredag

Idag blir det att tvätta lite idag vid 19.00 då vi inte har någon torktumlare så tvättar jag lakan,örngott,handdukar & sånt i tvättstugan!:) Babe sover i Danmark idag eftersom att han ska jobba imorgon.Kollar på Beverly Hills nu på tv2 ( Danska kanalen) :) Den serien är ju för bra alltså! Tur man har alla säsongerna:) Babe skaffade alla säsongerna till mig.Wieee! Nu är fredags kvällen räddad,eftersom att det BARA är skit skit skit på tv.

Nej nu ska jag laga lite mat :)



/ Ha en fin kväll.

Beverly Hills


Kära tomten.

Jag såg nu att dom äntligen har släppt Beverly Hills 90210 med ALLA 10 säsongerna.På fredag släpps boxen och den kostar 1700:- Ska du köpa ALLA 10 säsongerna "löst" så är det 400 för varje dvd,vilket blir 4000:- kr.Så 1700 för hela boxen känns inte så mega dyrt faktiskt.Så tomten den önskar jag mig i julklapp.


Vad önskar DU dig i julklapp?

Onsdag

Veckan går fort men ändå inte.Jag vill att det ska vara torsdag:) Då det är lyxfällan vet inte varför jag älskar det programmet! Vad är er favorit programm? :) Idag har jag tagit det lugnt då jag har haft ont i hjärtat! Det gör ONT & det är grymt jobbigt men måste ta det lugnt.Skulle tvättat idag men får ta det imorgon.Har precis ätit mat & så har jag bakat bröd också som älsklingen kan ta med sig imorgon:) Så gott med nybakat bröd.Nu tänkte jag ta mig en promenad till affären måste köpa ett frimärke,men det är svin kallt ute så får ta på mig så jag inte fryser!


/ Enna

Nelly.com.

Om du är medlem på Nelly.com glöm inte rean då! Finns riktigt snygga kläder för allt från 49 kr & uppåt:) Så kolla där! Jag har hittat massa men jag sparar faktiskt mina pengar.Jag är bra på att vara ekonomisk & spara faktiskt. Sen visst min Dior väska jag köpte för ett X antal tusen,& mina andra väskor.Men jag köper ju inte precis sånna dyra märkesväskor varje dag.Dior väskan köpte jag för cirka cirka 4-5 år sedan. Jag är rädd om den så har knappt använt den kanske 3-4 gånger. Som sagt den var DYR & jag är rädd om den! =) vad är det dyraste ni köpt ?



En fråga,har du svårt för att gå in butiker och bara kolla? Eller måste du verkligen shoppa något ? Jag har inga problem med det,jag kan gå in i butiker utan att shoppa nåt!Sen HATAR jag att shoppa,att trängas med folk på stan,stå i 54234567890 timmar i kön NEJ TACK! :)









Gymmet

Men NEJ jag gymmade inte hade inte tid. När man är i New York är det så mycket annat som man vill se.Gymma kan man göra när man kommer hem.Fast jag gör det dock aldrig så! :) Jo jag tar långa promenader! Räcker gott & väl för lilla mig.


Receptionen / Lobbyn


Baren & Restaurangen


Rummet

Här är ett rum på hotellet.Visst ser det fint ut & lyxigt? :) Kan ju säga att jag som så jäkla skönt i sängen! Har nog aldrig sovit så skönt som jag gjorde.Jag tyckte om kuddarna så jäkla mycket att jag ville ha med dom hem! NEJ jag tog inte hem dom:) Det är olika presidenter på kuddarna / tavlorna.


Hotellet jag bodde på när jag var i NY

När jag var i New York förra året i oktober bodde jag på det här hotellet.Man bodde i stort sett i smeten! Dom hade renoverat det & kan säga att det var otroligt fint! Personalen var riktigt trevliga i över lag är Amerikaner väldigt trevliga.Nåt vissa svenskar borde lära sig ?! Ska lägga in lite bilder så ni får se hur hotelrummen ser ut osv.


Macy's

Om ni någon gång ska åka till New York så får ni verkligen INTE missa att besöka Macy's :) Säger bara HERREGUD!! Man blir helt fascinerad av alla butiker ,allt som finns där! Helt sjukt jag ville inte gå därifrån hade jag fått hade jag sovit där:) Hehe! Macy's ligger på 151 West 34th Street.Jag & killen vill åka dit igen.Men nu till december är biljetterna & hotel svin dyra.Hittade en biljett för runt 10000:- per person,bara det är 20000:- sen ska är det hotel & allt sånt.Nej tror vi åker nästa år faktiskt,lite väl saftigt att betala så mycket för en person! Men kan säga så här att N E W Y O R K ROCKAR!!



RSS 2.0