Tisdag kväll

Har inte gjort så mycket idag.Städat ( som vanligt) Tvättat lite.Och sen åkte vi till City Gross & handlade lite.Har mest tagit det lugnt idag.Babe spelar med sina vänner & jag väntar på att Top Gear ska börja klockan 22.05:) Är man bil intresserad som mig så är det ett toppen program för oss bil nördar.

Bytte batteriet på bilen också,alltid är det nåt med bilen.Men så är det tyvärr.Jag & babe ska åka & prov köra ny Audi A7 den är bara så läcker! Vem vet kanske byter bil! Jag vill bara ha Audi.( Nörd) ?


Bakade en kladdkaka igår men den blev inte så där "kladdig" som en kladdkaka ska vara.Så har ni något bra recept som ni vill dela med er? Så maila gärna eller skriv det i kommentar fältet!


Min mail är [email protected]


/ Ha en trevlig kväll:)

Lufthavn.

Börjar bli trött inte så konstigt eftersom att jag sov cirka 4 timmar inatt.Så hoppas jag somnar direkt när jag lägger mig:) Sätter alltid på en film en vana.Sätter alltid på " White Chicks" Haha den är ju så bra:) Tröttnar aldrig på den.Just nu tittar jag på Station 2: Lufthavnstrømer på danska kanalen TV2.Ska ta något att äta tänkte jag med men frågan är bara VAD?! Jag får fundera på det medans jag tittar på programmet.


Sov gott alla! :)



/ Enna

Måndag

Idag har vi varit i stan först Smart Eyes,sen åkte vi till Tippen & slängde spisen,sen till Bauhaus,sen till City Gross & sedan blev det till Jula för att köpa Salt & Spade så vi kan skotta.( Då ALLA snöskyfflar var SLUT! ) Vi skulle ju som sagt ta in motorcykeln idag,vi tog in den men sen började det lukta bensin som bara den,eftersom att vi inte har tagit ur det från tanken,& ska man göra det så får en firma göra det vilket kan bli dyrt.Visst har man råd med en motorcykel så har man råd med det.Men den kan stå ute på vintern.Bara jag som blir nojig & tror att den kan rosta & gå sönder!Och ska den stå ute motorcykeln så kan man inte ta ur bensinen ur tanken på motorcykeln då den kan rosta.( Tanken) & det kan bli D Y R T! Så vi bestämde att den skulle få stå ute.Sen ställer vi på den igen i mars:) Längtar tills vi kan åka igen.Så härligt att åka motorcykel! Åh vill åka nu! Har du / ni motorcykelkörkort ? :)





Nu ska jag ta hand om tvätten :)


/ Enna

Juicy Couture

Jag är sååå sugen på att klicka hem det här Juicy Couture,med mössa & halsduk:) Finns även i rosa med.Men jag har en svart jacka så tänkte matcha,fast iofs rosa kanske går med ? Vad tycker ni?


Tips på en mycket bra bok..

Köpte faktiskt den här boken på Coop,köpte den för 3 dagar sen & jag har snart läst ut den.Den är riktigt bra & spännande.Så vill ni har något bra & spännande att läsa köp den här boken då! :) Kom gärna med bok tips:)


Myspys


Toys for girls.

Äntligen fick jag hem min bok jag beställt:) Kan juh säga att jag vill ha ALLT i den boken! :) Verkligen en tjej bok alltså! Så köp den ni kommer inte ångra er.


Shoppingen på båten

Riktigt nöjd måste jag säga:)


Bilen & släpet

Tur man hade släp med sig:) Annars hade väl bilen gått sönder av allt det goda:)


Godiset

Här är godiset i bilen:) NEJ allt är inte vårat!


Dricka

Allt är inte vårat hehe:) Men killens kompisar hade beställt lite så vi handlade åt dom.Sen så var ju killens syster / mamma med så dom handlade ju lite med.


Uppdatering.

Hallå alla:) Jag har verkligen inte orkat att blogga,just för att jag har varit sjuk men börjar bli frisk nu äntligen.Sen så så börjar julen att närma sig,vilket får mig att bli deppig & må dåligt.Jag hatar julen,jag hatar december månaden.Önskar att det vore Januari 2011 nu.

Förra helgen var vi som sagt i Tyskland på båten köpte jag 2 julklappar till babe.Sen köpte jag en Dior mascara,& Mascara från Loreal man fick 2 stycken + en kajal för cirka 300 ( danska) Vilket inte var så mega dyrt tyckte jag:) Sen köpte vi ju godis & massa läsk,Red Bull & Kolsyrat vatten.Kan ju säga att tur vi hyrde ett släp:) Haha! Ska visa bilder på det sen hur mycket det blev i bilen & släpet.Vi köpte inte så mycket godis,då varken jag eller killen äter så speciellt så tyckte vi att vi köper hellre dricka då det är mycket billigare där nere i Tyskland än vad det är här hemma & i Danmark.


Har mest tagit det lugnt nu dom här dagarna jag inte bloggat.Babe är ledig imorgon ( Wiee) :) Då han jobbar 6 dagar i veckan så är han ledig söndagar & måndagar,imorgon ska vi tvätta motorcykeln,& sen ställa in den i vårat vardagsrum ( Japp jag har gått med på det) OM den står på en matta för jag vill INTE ha däckavtryck på golvet:) Sen så har vi så stort vardagsrum så det är inga problem.Så imorgon kommer det stå en motorcykel i vårt vardagsrum:) Tar en bild så ni får se hur det blev.Sen ska vi till tippen med spisen vi hade innan vi köpte en ny.( Varken jag eller babe orkade åka förra veckan) Så tar det imorgon,sen ska jag till stan då jag ska till Smart Eyes ( Linser)

Vi såg på Wall Street- Money never sleeps & den var helt okej faktiskt,har ni inte sett den se den.


Underbar helg.

Hade en super mysig & trevlig helg i Tyskland.Vi handlade inte så mycket godis.Det blev mer Coca Cola Light,Redbull & Vatten:) Så nu har vi en massa här hemma.På båten köpte jag en Dior mascara & en Loreal mascara,det var något erbjudande så man fick en mascara på köpet:) ( Kommer bild sen på det )

Jag & babe har blivit sjuka därför jag inte bloggat.Eller rättare sagt jag är helt slut.Så nu blir det att vila upp sig,dricka The / Choklad.Så hoppas jag att det ska gå över!


Hoppas ni mår bra:)



/ Enna Penna

Fredag

Sov cirka 4 timmar igår natt och jag var inte så trött faktiskt när jag skulle gå upp vid halv sex,sex tiden.Men som vanligt så brukar tröttheten smyga fram på kvällen:) Idag har jag haft en mysig dag med killens syster.Snackat lite skit & bara haft det trevligt.Sen kom Babe & hämtade mig,åkte till Silvan hämtade släpet vi ska ha imorgon.Sen åkte vi & handla lite & sedan åt vi Kinamat:) & det var något av det G O D A S T E  jag någonsin ätit.Sen blev det en  lång promenad med Molly förut fast det regnade lite men det var skönt ute faktiskt.Ska strax tvätta av mig sminket,borsta tänderna & lägga mig brevid Babe som redan ligger i sängen & tittar på tv:) Vi skulle ha åkt in till Tivoli men inget kul när det regnar ute.Så får bli någon annan helg.Vi åker ju  hem till Malmö  på söndag!



Imorgon ska vi gå upp vid 06.00 men jag ska gå upp vid halv sex,slippa stressa & ta det lugnt:) Duscha,fixa sig & äta lite frukost innan vi ska åka till båten:) Kommer bli en lång dag imorgon men det ska bli kul,umgås med dom man älskar & bara ha en super trevlig dag! Vad ska du / ni göra i helgen? :)

Ha en trevlig helg !


/ Enna Penna

Snart dags att sova

Men kommer säkert somna vid 02.00-03.00 inatt,brukar alltid somna sent.Jag är trött men svårt för att somna grymt jobbigt.Har ni några tips på hur man kan somna direkt när man lagt sig i sängen? Jag ska upp klockan 05.15 imorgon åka till DK ( Jobb) Sen slutar Babe vid 14.15 så det är skönt för honom:) Sen ska vi hämta ett släp vi hyrt ,som vi ska ha med oss på lördag till Tyskland ( Viska inte köpa så mycket,men Babes kompisar har beställt lite & så.Sen imorgon kväll ska vi ut & äta kina mat i Köpenhamn,& sen efter det ska vi till Tivoli.Ska bli mysigt nu när dom har pyntat med massa julbelysning.Skulle vilja åka till Liseberg med men det är ju en bit dit från Malmö:) Babe har varit i GBG en gång.Men han vill åka till Stockholm då han aldrig varit där.Jag HATAR Stockholm men jag får offra mig:) Allt för min man!



Nu blir det att äta lite ( Inte ätit något idag ,Oops)



/ Enna


Lyxfällan.

Vad ska man säga ?! Har man inte råd med att resa,eller,köpa den väskan man vill ha eller va det nu är.Så har man inte.Då får man spara ( Om man kan spara varje månad) Tills man fått ihop dom pengarna.Men nej nej då tar man fram kreditkortet,tar lån för att "unna" sig massa skit saker.BARA för att man vill ha saker / resa.Jag har inget kreditkort,jag behöver inget & vill inte ha det heller.Babe har ( Tror jag) Men han använder det inte.Tror man får det beroende på vilken bank / kort man har ? Eller har jag fel?




Har jag fel ?




/ Enna

Louis Vuitton 5th Avenue New York

Om du ska åka till New York får du inte missa att gå in till Louis Vuitton butiken! Kan säga att jag dog lite när jag gick in där,det är DYRT MEN helt klart värt pengarna.Finns också en Louis Vuitton butik inne på varuhuset  Macy's:) Den är inte lika stor,som den här på 5th Avenue:) Men helt klart värt att kolla.


Hemma igen.

Jag följde med Babe till BRC för att prata med dom & visa dom felen.Så vi fick en ny tid nästa fredag klockan 15.00.Så hoppas nu att dom fixar det.Annars blir lilla jag arg:) Sen var vi & handlade på City Gross,sen till biltema,& sen hem.Ska strax börja med maten tänkte jag!



Enna

Seg

Sov 2-3 timmar men är fortfarande riktigt seg & trött.Så får bli att försöka komma i sängen tidigt ikväll.Torsdag idag och det betyder LYXFÄLLAN! Älskar det programmet varför vet jag inte=) Haha! Just nu kollar jag på Beverly Hills på Tv2 ( Danska kanalen) Babe är på väg till BRC för att visa dom felen.Vi ville att det skulle funka eftersom att vi ska till Tyskland på lördag,kan vara skönt att se film så går tiden lite fortare också.Babe kör nog både dit & hem.


Ska strax tända lite mer ljus här hemma,älskar verkligen när det börjar bli mörkt ute & man får tända lite ljus.Måste också till BILKA  för att köpa mer värmeljus:) Man får 500 värmeljus för 150 danska:) Det kör vi på! :) Bilka är en affär i Danmark som jag bokstavligen talar ÄLSKAR!=)




/ Enna

Friends.

Det här måste vara världens bästa serie när den gick på tv.Man tröttnar aldrig.
Har du någon favorit serie/ serier?



Uppe med tuppen.

Nu är den nya spisen installerad & kan användas,det blev så fint=) Så nöjd så.Somnade runt 04.00 inatt & gick upp när alarmet ringde det vill säga 08.00 =) Är inte så trött just nu men det kommer säkert senare.Har lagt in en tvätt nu så det är gjort.Så sitter & väntar till tvätten ska bli klar om mindre om en timma cirka,sen ska jag nog vila en stund.



Ha en bra dag alla=)


/ Enna

Trött.

Då undrar ni säkert vad gör du uppe om du är trött?! Jo jag kollar på "Räkna Med Bråk" på kanal 4 Komedi:) Lite töntigt kanske men serien är rolig.Sen måste jag sova efter det.För ska upp klockan 08.00 imorgon,och jag som inte är morgon pigg precis! Hade gärna velat va det men nej nej.


Har ni något bra Schampo / Balsam ni kan rekommendera? Kul att testa något nytt.


Nej ska se klart serien nu sen får det bli sängen! ( läsa lite skvaller tidningar först ,SEN sova )



Godnatt:)

Jag måste.

  • Jag måste duscha innan jag ska gå & lägga mig.
  • Jag måste bädda rent i sängen 1 gång i veckan.
  • Jag måste dammsuga så fort jag ser nåt på golvet.
  • Jag måste kissa,borsta tänderna & duscha när jag vaknat.
  • Jag duschar 2 gånger om dagen,morgonen & innan jag ska lägga mig.


JA jag vet att det inte är bra att tvätta håret varje dag MEN jag kan inte gå & lägga mig utan att tvätta håret.Det går bara inte! Vissa låter det gå 3-4 dag.OCH där går ju min gräns.ÄCKLIGT om jag får säga så! Sorry men eeeuuu!


Imorgon så kommer det äntligen en elektriker hit & installerar våran nya fina spis.( Fan om det inte blir bra nu då vet jag inte vad jag gör) Sen så om babe orkar ska vi till tippen & slänga den gamla spisen.Sen ska jag tvätta på kvällen.& Sen fredag blir det Danmark till söndag. Tyskland på lördag =)

Har ni tips & ideer om vad man kan köpa mer än läsk,godis ( är inte så mycket för godis) osv ? Så hojta till.



Irriterad!

Idag så åkte vi hemifrån 14.30 för att klockan 15.00 skulle vi få anläggningen installerat,dom sa 1 timma att det skulle ta! En timma gick,sen säger killen kom tillbaks vid halv fem.Vi gick för att äta lite & kolla runt.( Jägersro)  Vi kom tillbaks vid halv fem,var dom klara NEJ?! Dom blev alltså klara klockan 19:00!!! Tror ni det blev rätt också? Nej vi får inte in några radiosignaler,kan inte titta på film,det "brummar" på instrumentbrädan.Och när man ska stänga av så "dunkar" det som bara den! Alltså vi har en dyr bil som vi är rädda om + anläggningen som kostat pengar.



Jag HATAR när man dels får vänta i 4 timmar,men att det sen INTE blir rätt?! Nu har jag skickat ett mail till dom på BRC!   För vi är inte nöjda!









Bron

En till bild på bron,den är tagen förra sommaren=) Den bron åker man på varje dag,2 gånger om dagen.Alltid lika trevligt =)


Molly

Världens sötaste & snällaste hund:) Molly ( Killens mammas hund) Molly var bäbis på kortet.Hon är 9 år idag! =) Både jag & killen vill ha en Siberian Husky,dom är så otroligt vackra dom hundarna.Men vad jag har läst om dom på nätet så kräver dom väldigt mycket motion.Har du /ni  någon Siberian Husky så maila gärna & berätta om den rasen.



Vacker bild.

Den här bilden får mig att längta till sommaren kommer igen! HATAR vintern! HATAR snö! HATAR vinterkläder.Ge mig sommar NU tack:)

Öresundsbron.


Övertrött.

Jag sov riktigt dåligt igår natt ,har nog aldig sovit så dåligt.Jag vred & vände på mig.Jag är övertrött nu men kan inte riktigt koppla av varför vet jag inte.Babe har redan gått & lagt sig ,tar inte många minuter innan han snarkar:) Imorgon blir det en kort dag eftersom att vi ska dit klockan 15.00 & få dvdanläggningen installerat:) SOM jag har längtat!


Nej ska nog ta en varm dusch nu & sätta på Vänner tror jag.



Sov gott alla :)

Alla kan.

Operera brösten gärna så dom blir ojämna också,gör läpparna större, gärna som ankläppar.Köp för små bh:ar,sätt på lösnaglar.Stava gärna fel också på bloggen.Var ytlig,var elak,skvallra om du hört något bra till dina vänner /bloggen.Köp för små jeans,gör om dina bilder i PH.Var allmänt blåst.Eller nej va blåst HELA tiden.Skryt om hur mycket pengar du tjänar på din blogg,lägg gärna till flera nollor.Skryt att du är en super kändis också,att folk följer efter dig på stan,bion.Vart du fikar.Banta också,gör fettsugningar också,magen,låren osv.Skriv ut dina bästa bantar tips på bloggen.Hacka på alla andra,skriv något riktigt elakt om någon på bloggen.



Och vips så blir du som KISSIE!



Om jag är svartsjuk på Kissie! Verkligen INTE.Men någon borde banka vett i henne,för så som hon håller på det håller INTE i längden.Förstår inte varför man måste spela en annan person för att få många läsare till sin blogg.Att tjäna pengar.Hon ÄR (förmodligen) Sveriges MEST HATADE bloggerska!




Tillbaks.

Nu är jag tillbaks.Haft lite annat att göra.Imorgon får vi äntligen DVD anläggningen installerad klockan 15.00 :) Wieehoo! Sen på torsdag kommer det en Elektriker för att installera våran nya spis:) Sen fredag blir det Danmark,på kvällen blir det Köpenhamn /Tivoli :)Sen lördag ska vi till Tyskland vi kommer åka rätt så tidigt.Är det något jag HATAR så är det att stressa,för stress= en dålig dag.& det vill man ju inte ha när man ska till Tyskland & handla lite gott.


Idag har jag tvättat,lagat mat.Städat ( Är pedant & städar varannan dag= =) Jag trivs bättre när jag har det fint & fräscht omkring mig.Nu sitter jag i soffan & pustar ut:)


Har ni några tips & ideer om hur man får en bra blogg? Hur man får mer läsare osv?


/ Enna

Borde sova.

Borde ha gått & lagt mig för länge sen men blir så när man myser med sin pojkvän i soffan ,tittar på tv & snackar.Tiden går då.Men nu måste jag lägga mig,är inte trött för fem öre.Hm har en känsla av att jag kommer somna sent! =/ Men men.


Natti natti:)


/ Enna

L o v e

Tände massa ljus i badrummet visst blev det fint ? :) Kan dock säga att det blev VARMT som bara den,rena rama bastun men mysigt var det:)


Fars dag<3

Idag är det en jobbig dag eftersom att det är Fars Dag. Saknar min pappa otroligt mycket & det är alltid jobbigt oavsett om det är Fars dag,eller julafton,eller någon annan högtid.Men jag har klarat av att kämpa i 11 år så klarar jag nog 11 år till.





Man Doset Daram Baba! <3





Dom svarta skorna.

Här är dom i svart:) Vilka är snyggast?


Gucci

Är inte dom här Gucci skorna HETA??!:) Åh vill verkligen ha dom,finns i svart också ska lägga upp dom strax så ni får se.


En bra sida.

Om ni vill ha en bra sida med  märken som Gucci,Jimmy Choo,Calvin Klein,D&G,Christian Louboutin ( Favorit nr 1 ) och många andra märken.Så gå in på den här sidan,www.net-a-porter.com.Det är dyrt,men skadar inte att kolla eller hur ? Har hittat min drömklänning en Hervé Léger :)


Nu ska jag ta en promenad till affären,måste få lite frisk luft:)



/ Enna






Söndag

Har tvättat idag vilket är så tråkigt men det måste ju göras:) Skönt när man har egen tvättmaskin.Har fixat lite här hemma därför jag inte bloggat.Ska skärpa mig.Just nu kollar jag på The Hills Revealed ( Gillar inte The Hills,aldrig gjort det heller) Men finns ju inget annat att se och det ska tilläggas att vi har cirka 165 olika tv kanaler.Nåt bättre borde det ju finnas,men orka gå igenom alla kanaler? Ikväll lir det The Grudge 3 ,någon som sett den ? Vad tyckte ni?

Nu måste jag hänga upp tvätt (IGEN) :)



Ha en bra kväll.



Har bestämt mig vilka skor det blir & det blir :


ALLA! Haha:)

L.A.M.B

Gwen Stefanis klädlinje heter L.A.M.B.Hittade dom här skorna.Vad tycker ni ? Hiss / Diss?


C.L

Dom här Christian Louboutin skorna är ju ara för HETA.Men priset för dom är cirka 16000:- :)


Nu har jag hittat min väska.

Nu har jag nu har jag hittat en väska / kuvertväska jag vill ha.Men den är dyr,jag får fundera på saken.Vad tycker ni ? Hiss / Diss? Jag har Dior & Vuitton väskor ( Alla äkta) & är sugen på att köpa en Chanel väska.Då jag inte har någon.

Motorcykeln.

En Honda CBR 1100 XX Super Blackbird :)


Bloggtorka.

Har inte haft någon lust att blogga.Igår så sov jag hela dagen.Försökte äta lite & sen så spenderade jag hela kvällen / natten i soffan ,såg "Hajar som hajar" Den är så rolig & mysig:) Älskar Disney filmer,vilken är din / eran favorit ? :)  Idag har jag inte gjort så mycket,tagit en liten promenad,kanske inte så bra om man har feber MEN måste få lite frisk luft för att vara inne hela dagen klarar jag inte.Nu ska jag lägga mig i soffan & titta på "Liar Liar" som är på kanal 3:)


Mannen spelar med sina vänner på datorn :) ( Han gör det inte varje dag (Tack & lov)



/ Enna

New York.

Om ni ska åka till New York nån gång så får ni INTE missa att gå in på Juicy Couture butiken.Åh älskar den affären.Visst det var dyrt där inne.Hittade en mys dress tröjan 2500 (svenska) & 1800 för byxorna.Lite väl mycket för en dress,men så mysig & fin den va.Jag sitter & kollar på deras hemsida lite & blir sugen på att beställaMen jag sparar nog hellre pengarna.Tycker det är lite väl dyrt för en mysdress.& om ni ska beställa något från USA så är tullen & skatten  INTE så dyrt som vissa tror.Har beställt från USA,och det blev inte så dyrt.Sen beror det på vad det är också.Men som sagt det är inte så dyrt.Har ni beställt något från USA? Och vad i så fall ?: )


I Will Never Forget.


Hängig.

Skulle följt med killen idag till Danmark ( Han jobar i Danmark) Men febern har inte gått ner så stannade hemma istället.Sen så är jag helt slut med.Gick & la mig vid 00.30 inatt men kunde jag sova? NEJ! Vred & vände på mig,hatar när man är trött men man kan inte sova.Så vet inte om jag ska sova några timmar eller försöka vara uppe tills ikväll? Killen ska jobba imorgon med,han jobbar 6 dagar i veckan.Jag är stolt över honom,att han orkar.Men på måndag så är han ledig:) Skönt det.

Om lite mer än en månad är det julafton,det är en högtid jag verkligen HATAR.Alla sitter hemma med sina familjer/ släkt & myser & bara har det trevligt.Jag firar inte julen,jag vill inte fira det.Jag bojkottar det,allt som har med julen också.

Jag förlorade min familj i en bilolycka 1 / 11-1999 ,även fast att det gått 11 år sedan,så är högtider alltid jobbigast.På 10 år har jag firat julen 2 gånger,i år har jag bestämt mig för att fira med killen / hans familj i Danmark.Förra året & förra för det så firade jag med kusinen.Men i år blir det med killen.Kan nog vara bra för mig att fira någon annan stans.


Sitter & tänker tillbaks på den kvällen då min kusin & hennes mamma kom till mig för att berätta vad som hade hänt.Jag visste det innerst inne vad som hade hänt,att dom hade varit med om en bilolycka.1 vecka innan så hade jag drömt exakt det som skulle hände en vecka senare.Innerst inne tänkte jag "Nej det är  mitt fel för att dom dog" ? Dom krockade i Ulricehamn inte så långt från Borås om jag inte minns fel? Skulle vilja åka dit igen & lägga blommor,men det tar emot & det gör ont.


Det har tagit mig 10 år att verkligen förstå vad som har hänt.Det har tagit mig 10 år att äntligen  må bra & vara lycklig i livet.Min pojkvän gör mig lycklig,han är helt enkelt bäst.Vi skojar med varandra,vi busar ( låter som om vi är 3 år ) =) HahaMen tycker det är viktigt att man kan skämta & busa med varandra oavsett hur gammal man är.Eller har jag fel ?

Det är han jag vill leva mitt liv med,han jag vill skaffa barn med,han jag vill förlova mig med ( Jag är blyg & vågar inte fråga honom om han vill det ) Han är helt enkelt mannen i mitt liv.


Nu ska jag försöka äta lite frukost,har ingen aptit men måste ändå försöka äta lite.



/ Enna

Sov dags

Borde lägga mig nu eftersom att jag ska upp 05.15 imorgon bitti.Är ju direkt inte morgon pigg om man säger så alltså! Hade gärna velat vara morgon pigg faktiskt. Men helgen kommer vara riktigt mysig :) Måste först ta något & äta & sen plocka ur disken från diskmaskinen vilket jag verkligen hatar! Tycker det är sååå tråkigt.


Godnatt!



/ Enna

Klicka hem båda kanske?

Här är dom andra skorna.Vilka tycker ni är snyggast? :) Dom första skorna kostar kostar runt 13000:- & dom här skorna kostar runt 10000:- (ÄKTA) har man råd med det så köp hellre äkta C.L skor än fula kopior.


Klicka hem dom här ?

Dom här Christian Louboutin skorna är ju för läckra alltså!! Åh ska man klicka hem dom eller inte ? Det är frågan det? Har hittat ett par andra C.L skor också som jag strax ska ladda upp.


Toys For Girls.

En bok som alla tjejer borde ha:) Säger bara köp den :) När killen fyllde år i September så köpte jag boken Toys for boys" till honom:) Nu såg jag att det finns en bok för tjejer.Med massa massa tjej saker:) Den kostar cirka 330 kronor.


København

Imorgon & ska kanske ta en mysig fika på Strøget & ta massa kort,så min blogg blir lite finare & lite roligare øn vad den är nu.Sen på kvällen ska vi ut & äta Kinamat :) Sen lördag blir det kalas.& sen söndag då allt är stängt i DK.Så blir det väl att åka hem till Malmö:) Nu börjar strax Lyxfällan älskar det programmet,vet inte varför.





/ Enna

Våran pärla


Tips

Har ni något bra tips som gör att naglarna blir starka & håller ? Mina går av fast att jag köpte ett nagellack  på Apoteket ,det skulle göra naglarna starka.Men mina går ju av =/ Vilket är irriterande nu när man äntligen börjar få långa naglar igen så går dom av.Så har ni tips så skriv gärna:)



Nu blir det lite The Big Bang Theory avsnitt sen lägga sig i sängen & se (somna) till film:) Babe hade bränt ut "Street Dance 3D" Någon som sett den? & Vad tyckte ni?


Natti natti!


/Enna

Canon

Våran skrivare med touch & inga sladdar.Den kostar men helt klart värd pengarna:) Vi köpte våran i Danmark


Zeppelin

Babe kom hem med den här igår en Zeppelin (Högtalare) Till IPod Touch & Iphone,den spelar grymt bra & helt klart värt pengarna,den kostar lite MEN som sagt grymt bra ljud.


Paket.

Idag hämtade vi äntligen Dvd anläggningen till bilen:) Har bara väntat 2 veckor,men nu äntligen så hämtade vi ut det idag.Så nästa vecka får vi det installerat i våran Audi A6:) Sen på lördag nästa vecka är det Tyskland,ska bli skönt att komma bort lite & få göra nåt kul. På fredag / helgen blir det Danmark,& på fredag kväll ska vi in till Köpenhamn ta en fika & ta kort så jag kan fixa min blogg:) För nu är den riktigt tråkig=( Ta kort på Strøget,Tivoli,rådhuspladsen, med mera. Sen på lördag blir det födelsedags kalas:) Alltid trevligt ( ÄLSKAR tårta) Haha:)


Nu blir det dusch sen ta ut sockerkakan med kokosflingor i :) Testa det blir grymt gott.Sen blir det att se på nya avsnitt av "Grand Design" på kanal9 :)



/ Enna

København

Imorgon med killen.Vi ska hämta ett paket på posthuset:) En ny skrivare Canon,med touch & det bästa den är sladdlös!! =) Jag hatar bokstavligen talat sladdar alltså.Sen väntar vi på ett annat paket,en dvd anläggning till bilen,men det verkar inte komma det paket.Så får se om det kommer imorgon.20 November ska vi tillTyskland,handla lite godis,dricka,tvättmedel & lite smått & gott:) Ska bli kul faktiskt.Vi var i Tyskland i Juli med :)


Sen i helgen så blir det kalas,då killens systers dotter fyller 9 år:) Vet dock inte vad man ska köpa.Har ni några tips?



Nej nu måste jag ta ut chokladkakan från ugnen!



/ Enna

Fields

Om ni någon gång ska till Danmark så får ni inte missa att åka till Fields,ett köpcentrum med massa butiker :) Det ligger cirka 10-15 minuter från Lufthavn ( Flygplatsen i Danmark) :)


Tråkig

Vet att min blogg ser tråkig ut.Men jag vet verkligen inte hur den ska se ut.Funderar på att ha massa bilder på Köpenhamn:) Eftersom att bloggen ska handla om Köpenhamn:) Och andra "vanliga" saker:) Babe sover i Danmark idag eftersom att han ska jobba helg:) Han jobbar 6 dagar i veckan & ledig söndag:) Jag är stolt över honom,att han orkar jobba så mycket! :) Min babe det! <3



Nu blir det en dusch sen smaka på mina kokostopar jag gjorde förut:)





/ Enna

Rådhuspladsen


Nyhavn


Strøget


Tivoli

Här är Tivoli i Köpenhamn!


Nyhavn

Om ni någon gång ska åka till Köpenhamn så får ni inte missa att se Nyhavn.Ett jätte mysigt område,med en liten hamn,restauranger,cafer,barer mm.Super mysigt på sommaren.Och även vintern.Sen så finns det ett stället som heter Tivoli ligger i stan i Köpenhamn,ungefär som Liseberg men mycket större & mycket bättre:) Nu till december så är det julmarknad & det är så himla fint med alla dessa julsaker osv.Även om jag inte tycker om julen så är det oehört vackert med alla lampor,ljus som är tända.Så det får ni inte missa.

Sen så har vi Strøget i København där det är lyxiga butiker som dom här: (Min favorit gata) :)


LouisVuitton
Prada
MaxMara
Mulberry
Chanel
Marlboro
Karen Miller
Hermès
Boss


Sen på Rådhuspladsen inte långt från Strøget så finns det dom här butikerna,


H&M
Vero Moda ( Som är Danskt)
Bik Bok
Only
Bianco
Vila

Med mera.



Om ni ska till Köpenhamn någon gång och har några frågor så skriv gärna ett mail:)


Tips & Ideer

Jag behöver tips på hur man kan göra sin blogg lite finare ,för nu är den mest tråkig.Jag har precis börjat blogga & harverkligen inga ideer om hur den ska se ut.Så hojta gärna till om ni har några tips & ider.Min tanke om bloggen är att jag ska blogga om Köpenhamn.Butikerna,restauranger,vart man kan fika.Tivoli ( Som Liseberg fast ännu bättre) Då killen är från Danmark så kan han det där med Köpenhamn.Jag får åka in till Köpenhamn & ta bilder så ni får se hur jäkla fint det är i Köpenhamn:) Om ni inte varit där så åk dit för det finns så himla mycket att se.


Nej nu är klockan myclet nu blir det sängen!



Natti natti

Idag är det.

11 år sedan min familj omkom i en bilolycka i Ulricehamn.Tiden har gått så himla fort,sitter och tänker tillbaks.Jag vet minsta lilla detalj vad som hände den kvällen jag fick reda på vad som hade hänt.Då min kusin & hennes familj kom & berättade för mig vad som hade hänt.Men veckan innan så hade jag drömt att min familj skulle gå bort i en bilolycka.Att mina föräldrar & mina två syskon omkom,men ena min bror överlevde.En vecka det vill säga 1 / 11- 1999 så omkom dom i en bilolycka.Jag tänkte för mig själv är jag synsk ? Hur kunde jag ens drömma om något sånt ? Var det mitt fel ? Eller var det ödet  som bestämde?

Jag köpte fyra gravljus & satte på våran veranda,då jag bor i Malmö & dom ligger begravda i Motala där jag är ifrån.Det är en bra bit.Men ska dit eventuellt nästa vecka& lägga blommor & ljus.


Snart är det Julafton & jag hatar julen ,hatar allt som har med det att göra med.Men i år ska jag fira julen hos min pojkväns familj i Danmark.Jag önskar att julen & allt vore över nu.Men den har knappt ens börjat.


1 / 11-1999 - 1 / 11 - 2010 <3


<3


RSS 2.0