New York


28 / 4- 11

Hej! Imorgon firar jag & babe 1 år tillsammans.vet inte vad vi ska hitta på men tror nog det blir middag & bio.Och bara mysa enkelt.Fick en New York tavla av babe idag när han kom hem från jobbet.Så fin så:) Älskar New York.Vi ska dit nästa år igen efter att babe kommit hem från Afghanistan tänkte vi.Har ni varit i NY någon gång? & vad tyckte ni om staden?? :) Jag har ett ord & det är ROCKAR! Både jag & babe sitter i soffan han spelar på sin mobil & jag bloggar från min bloggdator & kollar på Plastikdoktor 90210 på TV11 :) I helgen vet vi inte vad som händer,hoppas det blir fint  väder så vi kan åka motorcykel & äta massa glass:) Vad ska ni göra i helgen?

Nu ska jag se klart serien på tv11 & sen ta något att äta:)



Ha en trevlig kväll / natt


/ Enna

Stranden / bryggan


Västra Hamnen


Coolt hus


Öresundsbron


Turning Torso


Västra Hamnen


Mysig dag!

Hej! idag har vi haft gäster här på besök.Killens kompisar som bor i Danmark.Ena är från USA men bor i DK sedan flera år tillbaks.( Han kan ingen Danska)Så det blev att prata engelska men det gick bra:) Sen åt vi på T.G.I friday's på Lilla Torg i Malmö.Jag åt mat idag & jäklar vad jag åt .Konstigt när jag levt på yoghurt sedan onsdag liksom.Vi åkte ner till Västra Hamnen innan vi skulle äta ,grymt fint & jätte fint väder har vi haft:) Hoppas det blir fint väder imorgon med.Tänkte sola då.Vad har ni hittat på idag ? ( Förutom att fira Påsk) Imorgon får vi gäster också,en kompis till killen med hans familj men som bor här i Malmö.Trevligt att ha gäster:) Tänkte baka något imorgon frågan är bara vad ? Har ni några tips på vad man kan baka ? Så hojta till.

Lägger upp lite bilder på Turning Torso / Västra Hamnen! :)


/ Enna

Danska sedlar

Många undrar hur dom Danska sedlarna ser ut här har ni 500 sedeln & 200 sedel.1400 Danska är 1761 Svenska kronor=) hade inte 100 & 50 & 1000 sedeln.Men ska fixa det så ni får se hur dom ser ut.Kanske inte så intressant eller vad tycker ni ?


22/ 4

Hej! Igår så åkte vi in till tandläkaren i Köpenhamn,dom kollade & gav mig ett pris.10000:- Danska ( 12000) Svenska kronor för att fixa till tanden.Och väntetiden är ett år =/ Det är det mest tråkigaste & jobbigaste att vänta så pass länge.Så igår så operera dom ut tanden ,sydde med stygn.Vi kom dit halv åtta på morgonen & var klara 11.30 så tog några timmar.Jag får inte äta någon mat.Så jag har sedan igår inte ätit mat & jag är så hungrig.Men det är bara 3-4 dagar,så jag får leva på yoghurt inte det mest mättande precis men det är bara att bita ihop helt enkelt.Sen när vi var klara hos tandläkaren så åkte vi till apoteket i Köpenhamn för att hämta ut medicin & köpa munskölj som förövrigt SMAKAR skit.Och det mest äckliga är att jag inte får använda tandkräm utan bara borsta tänderna med borsten & sen ta munsköljen.Känner mig inte fräsch i munnen precis.Men vad ska jag göra.Och efter det åkte vi till Køge en by utanfær København cirka 1 mil:) Super mysigt är det.Vi träffade killens syster & hennes pojkvän & hans son som förövrigt var väldigt trevliga.Pia jag är glad för din skull.Du förtjänar att vara lycklig! :) Och sen åkte vi hem till Malmö,handlade lite & sen åkte vi till Jägersro & kollade lite & sen hem.Det var en lång dag igår & mycket trevligt bortsett från tandläkarbesöket.

Nu ska jag se reprisen av Big Brother tänkte jag!

/ Enna


Våran pärla!

Den här modellen heter Honda CBR 1100 XX Super Blackbird =) <3



Köpenhamn

Hej! Imorgon eller rättare sagt idag tisdag så ska jag åka till Köpenhamn,för på onsdag morgon ska jag till tandläkaren klockan halv åtta i Köpenhamn! HATAR att gå till tandläkaren & dyrt är det med fy bubblan alltså.Jag skulle vilja bleka mina tänder igen men det är  så jäkla dyrt att göra det hos tandläkaren.Har ni blekt era tänder hos tandläkaren eller hemma & blev resultatet bra & värt pengarna? Så skriv gärna.Kollade upp vad det skulle kosta att bleka tänderna hos tandläkaren cirka 6000:- ( Danska) 8000 Svenska kronor.Det håller då ett år,men är det värt det? Alla tar ju inte 6000:- för att bleka tänderna  hos tandläkaren .Det finns säkert billigare & dyrare,för som sagt Danmark är ett dyrt land!

Nu ska jag kolla klart på Big Brother & sen krypa ner i sängen & läsa lite.Köpte en ny bok i går som heter " I det Tysta" En verklighetsbaserad bok som handlar om en tjej som blir våldtagen av sin egen bror,hon blir gravid ( Med hennes bror) Man får följa hur allt började & rättegången mot hennes bror. Den är hemsk men samtidigt jäkligt spännande.Har läst halva boken nu.Jag älskar verkligen böcker som är verklighetsbaserade.Har ni något bra bok tips? Så skriv gärna.


Sov gott alla!



PS;Om två veckor så firar jag & mín pojkvän 1 år tillsammans.Har ni tips på vad man kan hitta på? Förutom middag & bio.Så skriv gärna:)



/ Enna


Mean Girls 2

Jag såg på Mean Girls 2 för några dagar sen & tyckte den var sådär.Har ni sett den vad tyckte ni om den ? Vi har en skrivare hemma som gör att den skriver ut dirket på dvd filmen:) Smart va! Slipper man skriva på vad det är för filmer.jag såg lite av filmen "Rio" åh den är så söt,ska se resten ikväll tänkte jag! :) Idag köpte vi en kaffemaskin från Media Markt.Köpte även med Marabou choklad dryck.


Light


Coca Cola Light


Karl Lagerfeld for Coca Cola


17 / 4

Hej! Helgen snart redan slut.Idag har vi inte gjort så mycket.Var på City Gross & handlade lite.Åkte hem lagade mat.& sen så kolalde vi på " Min låtsas fru" med Adam sandler & Jennifer Aniston den var okej men inte så att jag skulle betala för att se den på bio om man säger så.Strax ska vi se filmen "Rio" den med den blåa pappegojan:) Har ni sett den? Sen imorgon tänkte vi åka till Elgiganten & kolla efter en kaffamaskin! En sån där "dolce gusto" tänkte vi:) Har ni en sån? & är den bra? Varken jag eller killen dricker kaffe men när vi får gäster så frågar dom "har ni kaffe" -Nej vi har inget kaffe. Så nu köper vi allt en kaffemaskin så nästa gång dom frågar så säger vi JA det har vi! Hur bra som helst! Vad har ni gjort i helgen då?

I veckan som kommer så tänkte jag åka in till stan & kolla lite,babe åker tillbaks till DK imorgon kväll.Sen kommer han hem igen tisdag kväll.& sen på onsdag ska jag till tandläkaren i Köpenhamn! HATAR verkligen att gå till tandläkaren=/ Men det behövs ju tyvärr.Går ni ofta till tandläkaren eller hur ofta går ni ?

Nu blir det film sen sova!



/ Enna


14 / 4

Hej! Idag öppnade Tivoli i Köpenhamn,ungefär som Liseberg men betydligt större & mycket mycket bättre! =) Om ni ska till Danmark i sommar så får ni inte missa att gå in på Tivoli det är ganska dyrt men sen är det också Danmark! Idag har jag rensat ogräs på våran uteplats,hatar verkligen ogräs.Men nu är det fint,det som fattas är fina blommor & utemöbler vi ska köpa.Det finns utemöbler jag väldigt gärna vill ha som finns på ILVA ( Ilva är som Ikea men dyrare & mycket bättre) Bara själva soffan kostar 15000 :- ( Danska) Sen är det bordet som ligger runt 5000:- & sen stolarna som kostar 3000 kronor styck! Så är det värt att lägga ut så mycket på utemöbler som man sen måste ta in eftersom att det inte tål varken kyla regn eller snö?! Hm nej tror det får bli något annat faktiskt.Ska kolla på Ikea & se om dom har något.Ska ni köpa utemöbler? Och vart ska ni i så fall köpa ifrån?

Såg på aftonbladet att det ska bli sol i helgen & varmt!=) Det behövs för den här veckan har vi här i Malmö haft regn & blåsigt =/



Jag tror det blir Danmark i helgen & då följer såklart min blogg dator & kameran med!


Vad ska ni hitta på i helgen då?


12 / 4

Hej! Var några dagar sedan jag bloggade.Men nu tänkte jag att det  skulle bli ett litet inlägg.Babe åkte tillbaks till Danmark idag han var ledig i går.Så han jobbar nu bara tre dagar.På torsdag så öppnar Tivoli igen ( Köpenhamn) & jag som har längtat så mycket att dom ska öppna.Så på lördag blir det en tur dit:) Hoppas bara på att det ska bli fint väder.Babe stannar då i DK fredag & sover där.Så tar jag tåget på lördagen.Det regnade hela dagen idag   & regnar fortfarande nu.Väldigt tråkigt eftersom att igår var det riktigt fint väder.Men får hoppas det blir sol imorgon & i helgen.

Hur har ni det då? =) Vad ska ni hitta på i helgen då?



Nu ska jag plocka ur disken från diskmaskinen! Hatar verkligen det men det måste ju göras!


/ Enna



Frågar en gång till vad vill ni veta om Köpenhamn?? Har ni några frågor så ställ dom! Så ska jag svara på dom!

7 / 4

Hej! Imorgon kommer äntligen babe hem.Tycker ändå veckan har gått rätt så fort faktiskt.Synd bara att vädret har varit riktigt bull bara! Men men får hoppas det blir bättre i helgen! Såg Big Brother förut & Rodney behöver seriöst hjälp alltså?! Vem tycker ni ska vinna BB? & vem ska INTE vinna? Ärligt talat så vet jag inte vem som jag tycker ska vinna.Men Simon eller Martin om jag ska vara ärlig faktiskt.Dom som inte ska vinna är Patrik ,Rodney & Madde! Tål inte dom alltså! Blir inte så långt inlägg idag har inte så mycket att skriva om.Måste ta något att äta har knappt ätit något idag inte haft någon aptit=/ Men får allt tvinga i mig så jag har något i magen.


/ Enna

Torsdag

Hej! Just nu så sitter jag i soffan med min nya fina dator:) Är så jäkla nöjd med den.Idag har jag inte gjort så mycket,det vanliga,städat,tvättat & tagit min lång promenad.Gör det varje dag på vardagarna.Synd bara att det har varit kallt & regnat på dagarna,vädret är jätte skumt.Hoppas det blir bättre i helgen.Torsdag idag då veckan går ju fort som bara den,skönt det för babe kommer hem på fredag!!=) Då ska vi mysa & bara umgås.Och såklart åka motorcykel.Jag tänkte vi skulle åka till Pildammsparken här i Malmö en jätte stor & riktigt fin park.Tänkte vi skulle åka dit & ta med oss lite fika.Om det är bra väder.Och så vill jag åka till Danmark ( Som om jag aldrig är där) Haha:) Men saknar min pojkväns syster & hennes dotter,så länge sen jag träffade dom två.Vad ska ni göra i helgen då? vara ute om det är fint väder?

Nu ska jag ta något gott att äta.Har min lingonvecka och när jag har den så blir jag så jäkla SUGEN på ALLT! Helt sjukt =/ Blir ni också det när ni har eran lingonvecka? Vissa blir ju som monster både innan mensen & när man har den.


Sov så gott & dröm sött.


/
Enna

Babes nya dataskärm

Babe köpte en ny data skärm från Media Markt.Den är jätte fin & babe är hel nöjd med den! :) Idag har jag varit väldigt lat legat i sängen & kollat på tv bara.Har varit så jäkla trött hela dagen / kvällen vet inte varför för jag har sovit bra inatt.Så ska se CSI nu på tv & sen ska jag gå & lägga mig.vad har ni gjort annars idag då?  

     


Samsung

 


Underbar helg!!

Hej! Den här helgen har varit helt underbar ( Ja helgen är inte slut än,jag vet).Vi har haft det riktigt bra med vädret & bara det så blir man på bra humör. I fredags kväll bestämde vi att vi skulle till Danmark så vi tog  motorcykeln dit,vi kom till Danmark vid efter sju på kvällen.Vi sov hos svärmor.Sen vid en halv tio cirka åkte vi ut till IKEA där min pojkväns kompisar träffas varje fredag kväll ( på sommaren) med sina motorcyklar,men när vi kom dit så hade dom precis åkt + att det regnade lite med så vi bestämde för att åka hem igen till svärmor.Pratade lite skit & sen så gick vi & la oss vid en halv tolv cirka.Babe somnade direkt men jag somnade men vaknade ,somna ,vaknade sov cirka 3 timmar och idag ( igår lördags) gick vi  upp klockan 08.00 för att vi hade ett ärende hemma i Malmö.Sen åkte vi till Bauhaus & kollade lite .Och sen blev det City Gross ,handlade lite & sånt nu när babe är hemma & bilen .Han har bilen på vardagarna.Sen så  har jag  städat här hemma,tvättat babes soldat uniform.Sen när jag ändå var i farten så rensade jag bort ogräset på våran terass & fint blev det.Jag HATAR ogräs.Sen ska jag plantera lite blommor tänkte jag.Kommer bli fint.



Tiden har gått så fort idag,vi gick upp klockan 08.00 & nu är klockan 01.16?! Tiden bara rinner iväg.Imorgon ska vi tvätta motorcykeln den är smutsig.Sen blir det nog en liten tur innan babe ska tillbaks till Danmark =/ Men han kommer ju hem igen på fredag kväll! =) Så nu blir det att man tar motorcykeln ( om vi inte ska storhandla & sånt) för jag älskar att åka!! Justja när babe kom hem i fredags hade han massa saker till mig,först så hade han köpt massa massa Elvital schampo / Balsam,hårinpackning.Det var erbjudande på Bilka ( ungefär som City Gross i Malmö) Men Bilka är större.Sen kom nästa sak han hadé köpt en vår / sommar jacka,svart & lite rosa ( ja jag älskar rosa) & så hade han ett paket där det var en NY dator Mini PC Samsungs nya dator í vit.Jag blev överlycklig. Så sitter på den nya datorn nu & bloggar! :) Så kommer ha med mig den här datorn när´ska någonstans! Så kommer det mera inlägg & oftare!

Oj det blev ett långt inlägg idag men vad gör det! Nu ska jag äta rädisor ( Beroende av rädisor) :) & sen blir det att lägga sig.

Natti natti!




Har ni haft en bra helg?

Justin Bieber i Danmark.

Idag gör Justin Bieber sina konserter i Danmark på Jylland ( 40 mil från Köpenhamn) Nej jag ska inte dit.Inte min musiksmak precis.Så nu är det kallabalik i Danmark för att han ska spela ! Tycker ni han är bra ? Har ni sett hans film & vad tyckte ni om den ? Jag har inte sett den & tror nog inte jag kommer göra det heller.


/ Enna

Seg!

Hej! Fast att jag somnade runt tre inatt och sov hela natten så har jag ont i kroppen & känner mig seg! Skulle inte förvåna mig om jag börjar bli sjuk,har jag varken lust eller tid med.Babe är på väg hem nu från Danmark:) Sen blir det att duscha & åka till City Gross & handla.Sen resten av kvällen blir att ligga i soffan under en filt med babe & se någon bra film! Vad ska ni göra ikväll då?


Ha en trevlig helg!


/ Enna

Regn och mer regn

Idag har det regnat hela dagen / kvällen.Ganska mysigt faktiskt,vara inne tända ljus & bara mysa i soffan med filt & en varm kopp choklad.Imorgon kommer min man hem som jag saknar honom.Och imorgon eller rättare sagt om några minuter är det 1 April helt sjukt vad tiden går fort alltså. I helgen är det lite saker vi ska göra,hämta lite saker & åka motorcykel om det är bra väder.Inte så kul att åka när det regnar,fruktansvärt kallt & man blir väldigt blöt! Hehe! vad ska ni göra i helgen då? Om 4 månader åker min pojkvän till Afghanistan i 6 månader.Det kommer vara väldigt ensamt MEN jag stöttar honom till 110 % och det tycker jag är det viktigaste att man stöttar sin pojkvän / flickvän! Håller ni inte med?

Sitter & kolalr runt på olika bloggar,och har kommit fram till att vissa av dom stör mig fruktansvärt mycket alltså!!

Vilka bloggar tycker du är bra? & vilka är mindre bra? Själv tycker jag faktiskt inte att vi har några super bra bloggar om jag ska vara ärlig.

/ Enna


RSS 2.0