Lakrisal någon?

När vi var i Tyskland i November så såg jag det här:) Lakrisal är ju sååå gott! Eller vad tycker ni?


17 / 2

Hej! Inte haft lust att blogga.Vill umgås med mannen min så mycket så möjligt eftersom att han ska vara i Danmark 2 veckor.Han åker på söndag kväll och ska då vara borta 2 veckor =/ Han & resten av soldaterna ska sova ute,och det är snö  & riktigt kallt i DK där dom ska vara.Så han får ta på sig en jäkla massa kläder så han inte fryser.Jag ska till DK också så åker med Babe,jag ska vara hos hans mamma & umgås med henne:) Sen tisdag ska jag till Tyskland med min killes syster & en kompis till henne.Shoppa lite & bara ha det trevligt.Har varit i Tyskland 3 gånger ,först var det juli ,sen november & nu i feb:)Hehe! Men det är ju så nära liksom från Dk + att det är billigare med läsk,godis,ja allt i stort sett som är dyrt här hemma.Men vi ska inte ha godis eller nåt,utan det blir mer läsk & tvättmedel:) Vi har kvar godis kvar sedan den första turen till Tyskland.

Sen på onsdag ska jag & min svärmor till Fields & kolla runt lite.Ett stoooort köpcentrum i DK cirka 20 minuter från Lufthavn ( Flygplatsen i DK) :) Kameran följer såklart med.


Nu ska vi se på film "The Tourist" :) I måndags såg vi Gullivers Resor med Jack Black.Den var riktigt bra faktiskt.Premiär imorgon på bio.

/ Enna



Molly.

Söta Molly med sitt koppel i munnen:)


Citytunneln.

Citytunneln i Malmö! :)


Tivoli

Dom öppnar igen den 14 April.Då ska man ju såklart dit :) Tivolit ligger  cirka 2 minuter från Strøget:)


Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård


Tröjan jag köpte.

Grymt skön & så fin:)


Hotel D'angleterre

Det här Hotellet i Köpenhamn är det dyraste som finns! Då menar jag med andra ord riktigt riktigt dyrt.Många kändisar som Metallica,kungar,drottningar ,prinsar.Allt fint folk med andra ord som sover på detta hotel.Det är grymt fint.


Ben & Jerry's

Jag tror jag är den enda som INTE gillar Ben & Jerry's glass.Tog i alla fall kort på det:)


Hermés


Emporio Armani


Mulberry


Louis Vuitton butiken.

Min favorit butik Louis Vuitton.Vet inte om ni ser men det står en vakt på högra sidan.Det är alltid vakter på sånna här dyra butiker,även på Gucci,Burberry mm.


Tomas Sabo.

Tomas Sabo butiken på Strøget!


Burberry.


Tommy Hilfiger

T.H butiken på Strøget!


Gucci på Strøget.


Hard Rock Cafe

Det här ligger cirka 10 minuter från Hovedbanegård


Københavns Hovedbanegård

Alltså Tågstationen i Köpenhamn!


København

Hej! I helgen var vi som sagt i København.Älskar verkligen den staden! Älskar Ströget.Butikerna,folket ja allt.Jag to kort på typ allt möjligt:) Tyvärr fick man inte ta kort på Chanel butiken eller Christian Loubotuin butiken =/ Men har massa annat som jag strax ska lägga upp på bloggen,ända nackdelen är att jag måste ladda upp en bild i taget då jag inte vet hur man gör ett kollage.Någon söt som kan hjälpa mig ? Jag köpte en Hood tröja där det står I Love Köpenhamn" :) Alltid velat ha en sån tröja.Visar den också.Vi tog ju tåget över,Citytunneln in till Köpenhamn:) Kan ju säga att dom har gjort ett jävligt bra jobb med att bygga tunneln.Sen att det kostade cirka 125 miljarder är ju en annan femma det.Så ska ni till Köpenhamn ta då City Tunneln :) Att ta sig till DK med Jojo kort ( Busskort) Kostar 80 kronor per person:) Utan Jojo kortet kostar det 105 kronor.Så jojo kortet gör väldigt mycket faktiskt.Ska en familj åka med två vuxna & två barn så blir det billigare när man har Jojo kortet! :) Smidigt och bra tycker jag.



Myser

Nu är babe äntligen hemma.Vi åkte och handlade på City Gross.Kan ju säga att det var väldigt mycket folk där.Men alla ska väl ha något gott att äta ikväll & i helgen:) Imorgon ska vi till Köpenhamn gå på ströget & bara kolla & fika på något mysigt cafe:) Och självklart så följer kameran med.Vi sover i DK i helgen och kommer hem söndag igen! Så blir att gå upp tidigt imorgon packa lite & sen åka,vi ska faktiskt åka tåg till Dk,så slipper vi ta bilen.Eftersom att tåget är billigare.Kommer bli en super mysig helg:) Tänkte äta lite nu äggsmörgås och varm oboy:) Mums! Jag kommer lägga upp alla bilder jag tar i DK på söndag kväll.Allt från Chanel butiken till Christian Loubotuin butiken;) Och Ströget / Rådhusplatsen.



Ha en toppen bra helg! :)


/ Enna

Fixat & donat.

Har fixat och donat här hemma :) Så det är fint inte för att det är stökigt här hemma men är man pedant så är man.Imorgon kommer Babe äntligen hem och sen är han ledig en hel vecka! Då ska vi till Köpenhamn:) Älskar den staden! Har tvättat lite idag.Väntar på att sista maskinen ska bli klar nu.Sen blir det en dusch & sen måste jag äta något.Inte ätit något alls idag! Oops,men sen har jag inte varit hungrig heller.

Hoppas ni mår bra ? =)


Enna

Borta

Nu är mensvärken borta skönt det.Tog precis en varm dusch & har precis smörjt in mig med lotion från Dove:) Helt underbart! Och bäddade om i sängen förut.Ny duschad och ny bäddad säng= UNDERBART! =) Tänkte lägga mig på soffan se på tv om det finns något bra det vill säga.Eller så får det bli någon serie eller film på dvd.Såg att det var "Mean Girls" förut idag på Tv11 och förstår inte varför alla tycker den är sååå bra ?! Men tydligen så gillar folk mobbning?!


Ha en trevlig kväll / natt :)


/ Enna

Mensvärk.

Har sån jävla mensvärk att jag snart börjar gråta!=/ HATAR att ha mensvärk.Får ta en panodil och lägga mig i soffan och hoppas på att det försvinner.Idag har jag inte gjort så mycket eftersom att jag haft sån mensvärk.Mest tagit det lugnt.Idag är det onsdag och det betyder att det är 2 dagar kvar tills mannen min kommer HEM!!=) Ska pussa & krama ihjäl honom.


Har ni haft en bra dag ? :)



/ Enna

Glass

Tänkte äta lite glass innan det är dags att sova.Kanske inte så bra att äta glass så här sent på kvällen men ibland får man synda=) Imorgon vet jag inte vad som händer sånt som märks.Jag och killen pratat om att gå på bio i helgen eller nästa vecka då han är ledig en hel vecka!!=) ( Underbart) Sen vill jag till Chanel butiken i Köpenhamn! Ett måste!



Blev ett kort & tråkigt inlägg men det bjuder jag på! Har ingen lust att blogga heller för den delen.


Sov gott alla!



Tisdag.

Inte så många dagar kvar nu till Babe kommer hem!!=) Ska bli skönt.Gillar inte att vara ensam så länge.Idag har jag städat & fixat här hemma.Tänkte ta en promenad snart.Igår kväll/ natt var det storm här i Malmö! Fy fan vad det blåste!! Trodde motorcyklen skulle flyga iväg :) Hehe! Sitter och lyssnar på Burhan- G -Tættere På Himlen Feat. Nik Og Jay riktigt fin låt:)


Nej nu ska jag klä på mig och ta en promenad!



/ Enna




Ensam i 5 dagar nu..

Babe åkte tillbaks till Danmark vid en halv nio igår kväll.Så får hoppas den här veckan går fort:) För sen är han ledig en hel vecka!!:) Vi funderar på vad vi ska göra,vi ska på bio en dag i Köpenhamn.Sen till Christian Louboutin butiken i Köpenhamn!!!:) Kommer ju dö när jag kollar på alla fina skor.Hoppas dom har skorna jag vill ha.I veckan vet jag inte vad som händer,det märks.Men det blir väl att städa lite & att tvätta.Sen vet jag inte vad som händer.Sånt som märks.Tar en dag i taget! Nu ska jag duscha sen blir det att se filmen Babe brände ut till migi går:)


Maria & Henrik : Jamen klart ni ska med till Hawaii:) Jag säger till när vi ska åka ;)




/ Enna

Sovdags.

Nu tänkte jag lägga mig & läsa lite först innan man somnar! :) Babe spelar lite dator med sina vänner.Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på men det märks.Kanske åker till Ikea och kollar på nytt kök eller till stan? Aja det märks vad vi hittar på imorgon! :)


Sov gott alla och dröm sött.



/ Enna

Vilken färg vill du ha ?

Min favorit färg på väskan är den lila :) Väskorna är Balenciaga.Dom här väskorna ligger runt 20000:- kronor per väska.MEN det finns en Balenciaga väska med diamanter på ? Priset på den är "bara" 1 miljon.Billigt och bra.


Alltid vi två.

Den här tatueringen gjorde jag i Juli månad :) Därför den ser ut som den gör på bilden.Den är mycket finare nu.MEN jag ångrar mig inte att jag tatuerade mitt namn & älsklingens namn i nacken! Jag älskar honom & har aldrig känt så här för någon annan kille! ( Låter som om jag haft måånga ,men nej det har jag inte ) Han jag vill skaffa barn med i framtiden.<3


Party party...

Det är en Zeppelin en högtalare till I Pod Touch & Iphone,kan säga att den spelar sååå jäkla bra! Så nu när jag är ensam i veckorna så är det party party :) Hehe! Jag fick den i julklapp av min pojkvän.Och blev överlycklig! Sen min dröm bil ( Den röda ovanför) En Audi R8 :)


Molly

Här är Molly 2 månader:) Idag är hon 8 år & har energi som en jäkla racerbil:) Men hon är världens snällaste & sötaste hund! Det här är inte våran hund utan min svärmors hund.Jag skulle vilja ha antingen en Rottweiler eller en Siberian Husky gärna med blåa ögon.Så otroligt fina hundar båda två.Har ni någon av dom här hundarna ? Så maila gärna till mig.Har haft hund förut en liten dvärgspets:) Hehe!


Film mys.

Nu ska vi se Tron: Legacy tänkte vi:) Har ni sett den filmen? Till det ska vi mysa till det med glass & maränger:) Man får synda ibland:) Hehe! Idag har vi bara slappat.Jag har tvättat Babes kläder han hade hem.Han åker imorgon kväll vid 20:00 =/ Men får hoppas veckan går fort.


Ha en trevlig lördag! :)




/ Enna


Fredag!!

Ikväll kommer Babe hem!!! Som jag har längtat! Har städat lite här hemma & håller på att tvätta just nu! :) Tänkte laga Potatisgratäng med kyckling till oss ikväll! Såå gott.Nej nu måste jag till tvättstugan!


Ha en trevlig helg! :)




Hit ska jag och killen..

Det här är på Hanauma Bay på Hawaii.Om jag vill dit ?! Jaaaa:) Så babe jag har bestämt att vi ska åka dit! Så underbar & vacker bild alltså.Helt sjukt.Älskar ni att resa? :)


Trött

Har sovit såå dåligt inatt.Seriöst jag är så trött & jag har ont i kroppen med.orkar knappt resa mig upp från soffan=/ Tog en promenad till apoteket förut det var skönt.Men la mig i soffan så fort jag kom hem.Imorgon kommer killen hem.Som jag längtat:) Vad ska ni göra i helgen då?


Kort & tråkigt inlägg jag vet men det känns som att någon har slagit mig så ont jag har i kroppen!



/ Enna

Segare än segast.

Igår så frös jag hela dagen / kvällen.Trodde det skulle bli bättre idag men nej.Har i stort sett legat på soffan hela dagen / kvällen=/ Men konstigt nog så har jag inte varit så rastlös som jag brukar vara ? Hm vad är nu detta:)? Nu när mannen inte är hemma så har jag sovit så himla dåligt på nätterna,vaknar av minsta lilla ljud & tror att det är nåhon som försöker göra inbrott.Skönt att han kommer hem på fredag.Vi har pratat om att ha ett hem larm & har fått erbjudande för 8000:- men vi tycker det va lite för dyrt ? MEN och andra sidan så är det ju värt det faktiskt.Men fick ett annat erbjudande för 2000:- & 200 kronor i månaden.Jag får prata med mannen på fredag när han kommer hem.Någon som vet hur man gör så man får ett hjärta ? Inte så här nu alltså-> <3. Tog en varm dusch för en 10 minuter sen & det var väldigt skönt det.Nu ska jag äta lite godis.Blir alltid godissugen när jag ska ha min mens.Men men så är det väl för dom flesta tjejerna? :)


Ha en trevlig kväll :)


/ Enna

1 Februari 2011

Har legat i soffan hela dagen / kvällen idag då jag fryser & varit seg.Fast att jag tänt en jäkla massa ljus här hemma.Hoppas det går över imorgon.Om 13 dagar är det alla hjärtans dag:) Ska du göra något mysigt med din pojkvän och vad ska ni hitta på? Jag får fira det själv eftersom att mannen min är i DK då =/ Men vi får mysa till det på fredagen när han kommer hem:)


Sov gott & dröm sött:)


/ Enna

RSS 2.0