31 / 7

Hej alla! Hur har ni det i regnet? Eller ni kanske har sol & värme? Här hemma i Malmö / Danmark är det regn!=(Så himla tråkigt för jag vill åka till stranden ,sola & bada:) I fredags var vi bjudna på middag & fest hos grannen himla trevligt hade vi:) & väldigt trevliga grannar.I går ( lördag) Var vi i Danmark hela dagen / kvällen,var hemma hos svärmor först & hjälpte henne att installera en box så hon kan spela in det hon vill.Sen åkte vi hem till min mans bror & hans fru för att hämta dom & åka till en Restaurang som heter "Bones" i Roskilde,( Där den stora Roskilde festivalen är varje sommar) Det var riktigt gott.Jag tog Hot Wing Chicken med pommes,&  den var stark men jag äääälskar stark mat:) Mums! Gör ni det med eller tycker ni inte om det? Idag ( söndag) ska jag städa en bil ( En kompis till min man som vill ha sin bil städad) Och dom som känner mig vet att jag älskar att städa & fixa,är pedant med.Så klart man hjälper till:) Sen vet jag inte vad vi ska göra,men det tar cirka 4-5 timmar att städa en bil som ska vara i perfekt skick! Vad ska ni göra idag? Bara slappa? Sen måndag ska jag tvätta en annan bil också en vän till min man. Tisdag ska vi till Smart Eyes.Onsdag ska vi till verkstan så dom kan laga våran Audi.Sen kommer jag inte ihåg om det var något vi ska göra torsdag / fredag.För söndag kväll åker vi till Danmark & sover över hos svärmorDå vi ställer av Audin i 6 månader för på måndag 8 / 8 klockan 16.45 går min mans flyg till Afghanistan.Så han kommer hem i November då han har 3 veckors semester & sen tillbaks igen.

Om eran pojkvän / man hade varit soldat & sagt till dig / er att nu ska jag åka till Afghanistan,Bosnien eller Kosovo. Hade ni sagt " Du får välja mig eller att resa" Eller hade ni stöttat hans val? Skriv gärna om vad du skulle ha gjort ( Kanske är svårt om man inte är i den situationen själv) Men ändå,vore intressant att läsa om vad ni hade gjort på ett ungefär?


Nu är det dags att sova.Upp tidigt imorgon så man orkar !



Sov gott! // Enna


26 / 7

Hej alla! Vad tiden går fort.Idag var det sol ute för första gången på flera dagar.Hoppas det håller i sig nu.Jag låg i sängen tills halv sex idag hade lite feber.Men känner mig bättre nu ,skönt det :) På lördag ska vi äta ute med min mans bror & hans fru.Och gå på bio tänkte vi :) vad det blir för film har jag ingen aning om det märks.Har ni sett någon bra film på sista tiden? Jag såg Poppers Pingviner & X-men first class för ett par dagar sedan.Båda filmerna var bra.Såg dom hemma.Så se dom:) Såg att "The smurfs" Har premiär i September!! Den måste man ju se! :) Imorgon är det dags att tvätta igen men det är klockan 19.00.Vet inte vad vi ska göra imorgon det märks! Vad har ni gjort idag då? & vad ska ni göra i helgen?


Nu ska jag se "The Last  Exorcism" tänkte jag:) Älskar skräckfilmer.Gillar ni eller hatar ni skräckfilmer?


// Enna


K ä r l e k<3


Bara regn..

Hej! Alltså vart har sommaren tagit vägen?? Känns som att det är höst ute.Ska man behöva boka en resa för att få sol & värme? Lovar att det fina vädret kommer i Augusti när man börjar jobba / skolan.Det skulle inte förvåna mig alltså,för så blir det varje år.Hatar när det regnar hela tiden.Blir så rastlös av att bara vara inne =( Ge mig sol & värme NU tack!! Vad har ni hittat på i helgen då? Bara slappat & myst med eran pojkvän kanske? :)

På måndag ska vi till Danmark då min man ska gå parad med sina kollegor som ska till Afghanistan 8 / 8.Man tar farväl av soldaterna,sen så kommer dom andra soldaterna hem från Afghanistan som varit där i 6 månader.Jag längtar tills det blir Feb 2012 då min man kommer hem.8 / 8 klockan 16.45 går hans flyg till Afghanistan dom flyger från Roskilde flygplats.Dom brukar flyga från Kastrup Lufthavn.Men inte i år.Så tiden får gärna gå långsamt nu:)



Har ni semester eller jobbar ni? :) Berätta gärna!


// Enna

Våra ringar..

Våra fina ringar.Min mans brors fru är grymt duktig på att fotografera & göra om bilderna i Photoshop:) Så Maria tack så mycket för den fina bilden.


Ett år äldre & Gift.

Hej alla! :) Var ett tag sen jag bloggade men haft en hel del att göra med bröllopet & min födelsedag.Förra veckan på lördagen så gifte vi oss,& fredagen så fyllde jag 28 år.Men vi slog ihop det på lördagen:) Världens finaste & underbaraste dag var det.Vi höll på till klockan 02.30 på natten.Vi fick mycket fina presenter & bröllopsgåvor:) Så idag är det en vecka vi varit gifta:) Allt känns så underbart.Mindre bra om cirka 2 ½ vecka så reser min man till Afghanistan i 6 månader.Han kommer hem 3 veckor i November,och åker tillbaks & sen kommer han hem för gott i Februari 2012.Jag stöttar honom till 100 % eftersom att det här är något han vill.Många som säger " Va låter du din man åka " ?! Alltså,jag kan inte bestämma över min man.Det är klart jag inte tycker om att han ska resa dit ner.MEN jag kan inte säga till honom att antingen mig eller Afghanistan.Vissa kanske kan göra så. Men att be honom välja mellan mig eller att åka det gör jag inte! Vi kommer klara det & det kommer gå bra där nere.Ja jag vet att det kan hända något men jag måste vara positiv,kan inte vara negativ för då blir det bara pannkaka av allt.


Sen när han kommer hem i Februari 2012 så ska vi renovera köket :) Längtar verkligen.Så det blir att åka till IKEA & kolla på kök:) Sen ska vi eventuellt bygga ut vårat badrum & renovera det med.Men det är så himla dyrt att renovera badrum.MEN en sak är säker att badkaret ska UT! Hatar badkar,min man älskar badkar.Men jag badar aldrig,sen så blir jag så himla rastlös av att ligga i ett bad =/ Så en duschkabin ska det bli i badrummet.Mycket bättre! Vad föredrar ni ? Dusch eller badkar?


Nu ska jag kolla lite på tv & sen sova tänkte jag:) Min man ligger redan i sängen & kollar på tv.


// Enna







15 / 7

Hej! Ett tag sen jag bloggade men det varit en hel del att fixa till bröllopet på lördag alltså imorgon:) Allt är fixat & det enda vi väntar på är att ringarna ska bli klara,vi köpte dom i Danmark.Så jag ber till gud att dom är klara! För annars vet jag inte hur vi ska göra.Åh jag börjar bli stressad över ringarna nu.Ska hämta mina skor också,dom beställde jag i Danmark med:)

Fyller år idag med 28 blir jag.Fy fasen 2 år kvar tills man fyller 30 =/ Ångest?! Jaaaaaaaaaaaaaa.Min älskade kusin kommer till mig också hon bor i Motala ( 30 mil från Malmö) Ska bli så kul att träffa henne & bara umgås & snacka skit..Babe sover hos sin mor i Danmark.Han får ju inte se mig innan vi ska gifta oss..Så när min kusin är framme i Malmö så ska vi åka till Köpenhamn & hämta mina skor & förhoppningsvis ringarna med:) Dom är så fina.Lägger upp bild på dom under helgen.´

Sen är det inte långt kvar tills min babe åker till Afghanistan ,han åker 8 Augusti & kommer vara borta i 6 månader.Kommer göra ont.MEN jag stöttar honom! <3

Nu ska jag strax gå & lägga mig så man är pigg & utvilad imorgon!! :) Vad vi ska göra idag på min födelsedag har jag ingen aning om.Det märks.:)


// Enna

4/ 7

Hej.Tänkte blogga lite nu.Imorgon ska vi till Tyskland & handla lite inför bröllopet & min födelsedag.Det blir bara jag & killen nu som ska åka rätt så skönt faktiskt:) Sen har vi inte plats heller.Hoppas det blir fint väder.Det har bara varit regn nu hela tiden.Rätt så trött på det.Känns inte som sommar.Lovar att det blir fint & varmt i slutet av Juli när semestern är slut.Brukar alltid vara så.Jag som vill vara på stranden hela dagen,sola & bada.Nu sitter vi i soffan,babe kollar på tv & jag sitter med min blogg dator och bloggar:) Vi beställde våra ringar med i fredags,och vi får dom den här veckan.Dom är så fina:) Babe kommer ju inte ha på sig sin ring när han ska till Afghanistan 8 /8,ifall den blir förstörd.Så bättre om den är kvar här hemma hos mig.


Har ni semester nu? Ska ni resa eller bara vara hemma ? :) Ni som frågat efter Christian Louboutin väskan finns inte att köpa i Sverige utan ni får då köpa den från USA.


Nu ska jag vara lägga mig i soffan brevid babe :) <3


// Enna



København..

Hej:) Ska strax hoppa in i duschen & göra mig i ordning,sen ta tåget till Köpenhamn:)Babe är redan i Danmark hos sin mor så åker direkt till henne. Vi ska handla på Bilka ( En stor mat affär i Danmark) & sen måste jag kolla efter ett par skor till bröllopet,en kofta & en vit bh utan band tänkte jag.Sen ska vi ta något att äta också vart det nu blir, innan bion tänkte vi:)Bara ha en mysig & trevlig dag / kväll tillsammans,jag & min babe<3. Äntligen så har Transformers 3 haft premiär! Som jag har längtat!! :) Får nog sätta fart nu så jag inte får stressa i sista minuten.

Vad ska ni göra idag / kväll? :)


// Enna

RSS 2.0