78 dagar kvar.

Hej.

Klockan är snart 05.00 på morgonen och jag kan inte sova.Jag har inte sovit gott en hel natt sen min man reste.Jag drömmer mardrömmarjag är orolig,1000 tankar i mitt huvudet som snurrar runt.Min kropp orkar inte längre,den har sagt stopp nu.Då jag blivit sjuk,feber och ont i kroppen.Ska jag vara ärlig så orkar inte jag ha det så här i 78 dagar till.Jag måste få sova en hela natt utan att vakna och vara svettig och orolig.Men kommer jag att få det eller ska jag ha det så här tills han kommer hem? Jag vet att jag måste kämpa för min skull och min man.Men när man har sin man i Afghanistan och vet att det kan hända något så är man orolig.Jag är positiv men just nu så orkar jag inte längre,jag har redan gått ner 3 kilo sen han åkte.Så nu väger jag 42 kilo.Jag vill inte heller berätta för min man att jag inte har det bra för då blir han orolig och kan då inte koncentrera sig på sitt jobb där ner. Sen blir jag riktigt irriterad när folk säger "jag förstår hur det känns" När dom inte ens är i samma situation som jag är i . Nu ska jag försöka sova några timmar om det går,för jag har riktigt ont i huvudet fast att jag dricker mycket vatten ( Loka) Gillar inte vanligt vatten varför vet jag inte.Och en massa mjölk.Har ingen aptit heller men tvingar ändå i mig mat så jag får i mig något i alla fall.

Babe,Jeg Elsker Dig <3


Bye bye Baby

Där åker min man iväg till Afghanistan.Jag var så ledsen.En riktigt jobbig dag.Jag vet att jag kommer få se min man igen,men att vara ensam & sova ensam i 3 månader är jobbigt.Han kommer ju hem 8 November i 3 veckor på semester & sen tillbaks igen.När han kommer hem nu i November så är det mycket vi ska göra & jag längtar!! Jag räknar ner dagarna,timmarna,sekunderna,minuterna.Vet att tiden kommer gå riktigt sakta när man väntar & väntar.Men det kommer gå fort :)  Sitter & kollar på Beverly Hills 90120,har hela boxen! Älskar det :)


Karl Lagerfeld för Coca-Cola light

Karl Lagerfeld for Coca Cola Light.Äntligen har jag flaskorna!!:)


Mitt liv,min kärlek.

Hej.Idag så reste min man till Afghanistan idag vid 16.45 gick hans plan.Väldigt jobbigt var det.Så om 3 månader närmare bestämt 8 November kommer han hem på semester i 3 veckor,sen tillbaks igen.Så jag ber till gud att tiden går fort.Saknar honom riktigt mycket fast att han inte varit borta länge.Nästa vecka 16 Aug,har vi varit gifta en månad,helt sjukt vad tiden går fort.Och snart är det höst / vinter =/ Jag vill INTE ha vinter,hatar snö,hatar vinterkläder,jag hatar allt som har med vintern att göra! Vill att det ska vara sommar året runt,Tycker ni om vintern eller avskyr ni den som mig ?

Imorgon ( tisdag) ska jag försöka sova länge,sov så dåligt igår natt.Så jag hoppas att jag sover gott inatt.Sitter och väntar på att min man ska maila mig,han skulle höra av sig när han kom fram.Han har inte sin mobil med sig,utan den är hemma.Dom får inte ta med sig mobilerna.Så hoppas han mailar snart.

Har ni börjat jobba? Eller har ni semester fortfarande ?


Sov så gott!

Dior & L'Oréal

Dom här använder jag mest .Dior mascaran heter " Diorshow Mascara No. 090 Black" Priset för den är 450 kronor. Och sen Loreal volume million lashes & Loreal extra volume collagene.( den svarta) Dom kostar 190 Kr./ styck,men jag köpte dom på båten ( till Tyskland) & då fick man 2 Stycken & en kajalpenna för 250 Danska! :) Cirka 300 Svenska kronor! Vilket är ett riktigt bra kap:)


BMW K 1200 S.

Visst är den fin??:)


R.I.P<3

Hej alla! Våran fina motorcykel skrotades förra veckan =( Så himla tråkigt alltså!! Min man välte pga att det låg grus på vägen och däcket fick inte något grepp så den välte.Vi var på verkstan & frågade dom hur det gick med det.Sen såg vi att det var en lapp på motorcykeln där det stod "skrot" vi tänkte vad fan?! Den skulle kosta cirka 70000:- att bara laga den, & då är inte lönen ( dom som lagar den) inräknat!! Så Försäkringen köper den av oss & sen skrotar dom den! Så nästa år blir det att köpa en ny !!=) Längtar verkligen!! Saknar att åka motorcykel! Vi är sugna på en BMW.Lägger upp en bild på en vi är intresserade av:) Idag är det fredag & om 2 dagar reser mannen min.Kommer bli tufft men det här klarar vi,det vet jag / vi:)


Idag fredag får vi gäster grannarna som kommer över på lite mat & dricka.Sen lördag vet jag inte vad som händer,sugen på att gå på bio:) Söndag åker vi till Danmark & sover där.Sen måndag vid 11.00 ska jag & min man på brunch i Köpenhamn:) & sen klockan två ska vi till Flygplatsen i Roskilde eftersom att man måste checka in 2 timmar innan.Och 16.45 går då hans flyg =( Så han är framme i Afghanistan vid 02.00 på natten deras tid:)


Nu ska jag ta en dusch tänkte jag ! Så himla varmt & kvavt här hemma,fast att vi har öppet fönster.


Vad ska ni göra i helgen då :)?

Vuxen Rottweiler.


Man dör så söt den är!!

Får man vara så här söt ??:)


Rottweiler.

Hej alla! Om 5 dagar reser min man till Afghanistan.Så det är lite blandade känslor.Jag stöttar honom till 110 % och det vet han redan.Jag är positiv men har ändå i bakhuvudet att det kan hända något.MEN går jag & tänker på att det kan hända något så kommer jag må dåligt & stänga in mig här hemma.OCH det vill jag verkligen inte att det ska hända.Jag jobbar inte just nu utan vill umgås med min man så mycket så möjligt innan han reser.Men när han är där nere så kommer jag att jobba för att dels ha något annat att tänka på & att ha något att göra på dagarna.Jag hoppas tiden kommer gå fort nu tills han får komma hem på semester i November.Sen tillbaks igen & sen kommer han hem för gott Februari 2012,vilket jag vill ha NU!Och nu till rubriken Rottweiler.Jag & min man har funderat på att skaffa hund.& vi är inne på Rottis,dom hundarna är så fina & verkar så jäkla underbara:)Jag köpte en bok om hundar idag på City Gross,skulle nog inte köpt den för jag fastnade för 4 olika hundraser =( (Hm inte bra) :) Hehe! Rottweiler,Labrador,Siberian Husky & Golden Retriver:) Alla raserna är så himla fina.Vissa kräver lite mer jobb än andra.Inte så att vi ska skaffa hund imorgon liksom.Utan det blir nästa år när min man kommit hem.Min man har växt upp med hundar,dom har haft hund istort sett hela tiden.Såhan är van liksom.Jag hade en dvärgspets ihop med mitt X.Självklart kan man inte jämföra med en sån liten & dom andra raserna,men det är inget nytt för oss.Jag läser väldigt mycket om Rottisen då det lutar mest åt den rasen.Jag vill ha en helrasig rottis,ja dom är dyrare men ska det vara en rottis ska det vara en helrasig.Min mans mor har en Labbe som heter Molly som fyller 9 år på måndag faktiskt:)

Nu ska jag strax sova,men först plocka ur disken från diskmaskinen & duscha & sen sova.Imorgon bitti ska vi lämna in våran Audi på verkstan.Det kommer ta ett par timmar,som tur är får vi låna en bil:)


Har du / ni hund? Vad har ni för hund??:) Skriv gärna & berätta:)


// Enna

RSS 2.0