Fullt upp idag.

Hej :) Idag har jag haft det fullt upp.Tvättat ,det blev att jag tvättade kuddarna & täcken också. Och har man äkta dun täcke och dun i kuddarna tar det sån tid innan det torkas,även om det körs i torktumlaren så är det inte helt torrt.Men kommer ju sova som en prinssesa inatt :) Sen har jag städat här hemma.Tagit min lång promenad älskar att gå promenader.Skönt med frisk luft! Har inte ätiti något alls idag så min lunch / kvällsmat blev klockan 23.00 :) Vet att man inte ska slarva men när man är uppe i något som att tvätta & sånt så vill jag i all fall ha det klart innan jag ska äta något.Och sen duscha såklart efter när man är klar med tvätten & att vika allt också! Väntar på att Big Brother ska börja reprisen från igår,missade det.Så får se reprisen! :) Sen blir det nog att se film ( somna till) som jag alltid gör :)  Vad ska ni göra i helgen då? :)


Själv ska jag & killen åka motorcykel! =) Det är redan 31 Mars?! Helt sjukt vad det går fort.Snart sommar!! Wieeee! Ska ni åka på semester i sommar & vart i så fall? =)


Sov så gott alla! =)


/ Enna

Nu har jag hittat bilen!

Den här bilen är så jävla snygg! Det är en Audi R8 GT.Jag är väldigt bilintresserad.Har fått det efter min pappa.Min pojkvän är bilintresserad med med för honom så är det Motorcycklar som gäller för honom.jag gillar det med med är mer för bilar! var på bilmässan i Danmark på Bella Center för 2 år sedan & jag vill inte gå däriffrån! Hehe :)


Big Brother

Vad ska man säga om deltagarna i BB ?! Kan ju börja med dom två vidrigaste & äckligaste personerna i huset.Rodney & Madde.Madde heter verkligen KÅT i förnamn & efternamn lika så Rodney alltså! Dom enda vettiga i huset är Simon ,Peter,Martin & Sara! Vilka är era favoriter? & vilka är bara för mycket ? Idag har jag tagit en lååång promenad fast att det var kallt & blåsigt.Vädret är skumt här i Malmö ena dagen soligt & skönt andra dagen regn,kallt & blåsigt.Hoppas verkligen det blir en bra sommar.Älskar att vara på stranden,sola & bada! Fast jag är mest för att sola.Så man blir mega brun! :) Har du / ni lätta för att bli bruna? Imorgon är det dags att tvätta enda tiden som fanns var 19.00- 23.00 så tog den.Sen blir det att bädda rent i sängen.Så skönt att duscha & lägga sig i en nybäddad säng.På fredag kommer Babe hem:) Jag gillar inte att sova ensam eller vara ensam =/ Kan det inte bli sommar nu? fast ändå inte för i Augusti åker killen till Afghanistan 6 månader.Kommer bli tufft & ensamt MEN jag stöttar honom till 110%.Det här är något han vill & jag vill inte vara den som säger till min kille "Nej du får inte åka,du får välja mig eller att åka" Sen så kommer det här nog bli sista gången han ut på uppdrag.Eller vad man ska säga? Han är ju ändå 35.Men då kan han lämna soldat livet bakom sig & fokusera på något nytt han vill testa.Han vill bli polis vilket jag tycker han passar som:) Men eftersom att han är Dansk men bor i Sverige så kan han inte gå polisutbildningen i Sverige tyvärr ,men det kanske har ändrats vem vet? Varför det är en sån regel vet jag inte!

Blev ett långt inlägg idag! Och ni kanske har undrat om varför jag skriver om helt andra saker i bloggen när den ska handla om Köpenhamn? Men när ni inte skriver vad ni vill veta om Köpenhamn så känns det lite tråkigt.Så hoppas ni nu skriver och frågar vad ni vill veta om Köpenhamn! :)


Godnatt!


Vet inte vad jag tycker ?

Ed hardy skor.Men vet inte vad jag tycker om dom alltså? Vad tycker ni ?


Vingar på ryggen.

Jag är så sugen på att göra den här tatueringen på ryggen!! =) Så jävla snyggt! Nackdelen är att jag har 5 stycken sammanlagt på ryggen.Men vill ändå köra över dom förutom den i nacken! Priset för den här tatton kommer landa på cirka 20000:-  & kommer ta MÅNGA sittningar.MEN är så sugen på att göra den här! har ni några tatueringar ? & vad har ni i så fall? =)


Gone

Idag åkte babe tillbaks till Danmark.Imorgon ska han upp klockan halv fyra på morgonen dom ska träffas halv fem för att vara UTE & för att dom ska tränas upp inför Afghanistan i Augusti.Men han kommer igen på fredag.Och den första april på fredag så kommer vi ställa på motorcykeln!! Fan ska bli så mysigt att åka! :) ALLA verkligen tittar när man kommer.Nu ska jag ta en dusch.Såg ni Big Brother ? BRA att Roza åkte ut alltså,sen borde hon skriva in sig på psyket altså! Damn vilket utbrott hon fick i BB!


Ha en mysig söndag kväll! :)


/ Enna

En till farlig sida

http://www.christianlouboutin.com.Jag kan INTE låta bli att kolla på hans hemsida! :) Skor skor skor!! Har ni några tips på någon sida med snygga kläder,skor & väskor? :) Typ som Nelly.com / Ellos,H&M osv :) Så skriv gärna! Nu ska jag ta ur disken från diskmaskinen vilket jag avskyr.Men det måste ju göras.

Sov gott!

Farlig sida..

En sida jag ÄLSKAR & är farlig för mig är :http://www.net-a-porter.com/.SÅÅ fina väskor,kläder & skor! Om ni inte har kollat sidan så gör det! Imorgon ska vi till MC huset för att kolla på motorcycklar.Fick hem ett reklam blad med mycket fina motorcycklar! Vi har en redan men kolla kan man alltid göra.Vem vet kanske byter in den mot en annan:) Jag vill ha en rosa men det vill INTE killen ha,jag undrar varför! Hehe=) Vad ska ni hitta på i helgen då? Jag hittade dom här skorna från sida: Christian Louboutin.Vad tycker ni ??

/Enna



Pilgrim

Pilgrim är Danskt & har funnits sedan 1983.Väldigt fina smycken & faktiskt inte alls så dyrt.Den är butiken ligger på Fisketorvet ( En stoooor galleria i Köpenhamn) Vill ni kolla på deras hemsida är den: www.pilgrim.dk


23 / 3

Idag har det inte varit en bra dag,jag har vairt helt nere,på dåligt humör.Irriterad på allt & alla.Vet inte varför jag är sån.Otroligt jobbigt är det.Sover inte alls på nätterna.Usch känner mig så ledsen & helt nere =(


/ Enna

Tips på bra ansiktskräm?

Om ni har några bra tips så skriv gärna.Har en från Nivea nu den funkar sådär,så skulle vilja pröva något nytt:) Har hittat en kräm från Dior & Chanel men priset ? "Bara" 800 kronor STYCK! Lite väl saftigt kanske för en kräm.Nu ska jag gå & lägga mig tänkte jag ,hoppas jag sover bättre inatt.För igår natt vred jag mig ett x antal gånger.Grymt jobbigt.Har ni svårt att sova på nätterna? Eller sover ni som en prinsessa? :)


Imorgon blir det att ta en långpromenad tänkte jag.& moppa golvet.


/ Enna

Hemma från stan

Hej:) Nu är man hemma från stan.Det blev ett par mysiga pyjamas byxor på H&M.Var ganska mycket folk i stan.Men det var ju barnbidraget i fredags,lön är det ju på fredag.Jobbar man i Danmark så är det den sista varje månad man får lön:) Nu ska jag ta något att äta & sen lägga mig i soffan.


/ Enna

21 / 3

Hej alla! Har sovit så dåligt inatt vred och vänt mig 10986 miljoner gånger.Blir galen! Så hoppas jag kommer sova bra inatt.Jag sitter & funderar på om jag skulle åka in till stan & fördriva tiden ite:) Sitter & lyssnar på Timbaland just nu.Babe åkte tillbaks till Danmark vid halv tio imorse,men kommer hem igen på fredag kväll:) Ikväll är det Big Broher det måste man se! Nu ska jag fixa mig lite.

Ha en bra dag alla:)


Enna

Frågor om Köpenhamn

Om ni har några frågor om Danmark / Köpenhamn så skriv gärna:) Vad vill ni veta om Köpenhamn? :)


Enna

Dusch & tv

Nu blir det att ta en varm dusch & sen kolla lite på tv innan det är dags att sova.Ska upp vid halv nio imorgon eftersom att Babe ska åka till Danmark vid en halv tio cirka,så vill ju säga hej då & ge honom pussar & kramar:)

Sov så gott alla.



/ Enna

Det blev lite shopping på Ikea.

Sutar alltid med att man kommer hem med ljus eller något från Ikea:) Men jag ÄLSKAR ljus.Så det blev lite & lite annat smått & gott från Ikea.Imorgon åker Babe tillbaks till Danmark.& Jag vet inte vad jag ska göra i veckan.Tror det blir en tur till Dk för att hälsa på svämor & killens syster :) & självklart Köpenhamn / Ströget! Så sugen på en Louis Vuitton väska.Såg Big Brother förut & Nicky åkte ut,var det rätt eller fel person som åkte ut ? Själv stör jag mig på Rozas irriterande vidriga dialekt.Aaaa klarar verkligen INTE av den alltså! :)

Nu blir det en dusch !


/ Enna

I K E A

Hej alla! Babe duschar och fixar sig & sen ska jag duscha.Sen blir det Ikea :) Vi behöver lite saker då är ju IKEA perfekt.Dom stänger klockan 20.00 ALLA dagar så det är skönt:) Slippa stressa.Imorgon ska Babe tillbaks till Danmark han har varit ledig nu en hel vecka:) Men han kommer hem igen på fredag.Nu ska jag hoppa in i duschen!

Imorgon spelar Bruno Mars i Köpenhamn:) Någon som ska dit förutom Kenza & hennes kompis ? :)



Ha en toppen mysig söndag!



För högt.

Jag mår illa av att  bara kolla på bilden.Fy bubblan! Hehe:)


Västra Hamnen Malmö

Turning Torso,det är väldigt fint både på kvällen & dagen.Bäst är det på sommaren:) Västra Hamnen heter själva området där Turning Torso är.Om ni inte har varit där så åk dit.Man kan få kolla hur det ser ut inne i Turning Torso tror det kostar runt 200 kr per person så det är dyrt ( tycker jag).Jag skulle ALDRIG vilja bo så högt & framför allt så är det för dyrt.


Turning Torso


Dom andra skorna.

Står mellan dom andra skorna  jag lagt upp på bloggen:) vad tycker ni ? :)


Blir tokig.

Nu har jag hittat dom här snygga Christian Louboutin skorna.Kan ju inte bestämma mig.Ska lägga upp dom andra skorna med jag är sugen på :)


19 / 3

Hej alla:) Var ett tag sen man bloggade.Men har haft lite annat att göra & tänka på.I tisdags var vi i København & åt på Jensens Bøfhus .Babe åt pommes ,sås & någon biff ,jag åt mozzarella sticks,lökringar med olika såser.Jag äter inte kött så tog det :) Men det var grymt gott.Sen såg vi "Rango" Åh den var så mysig & så bra :) Så den måste ni se.Idag har vi städat & putsat fönster,var på Mobilia jag köpte en väska & sen var vi på Ica Maxi & handlade lite:)

Imorgon vet jag inte vad som händer det märks.Har ni haft en bra helg ? :)


/ Enna


Stövlar.

Dom här stövlarna från Christian Louboutin är sååå snygga!!:) Eller vad tycker ni ?


Önskar mig..

Jag fyller i Juli & önskar mig dom här skorna så du vet  Babe ;) <3 Men jag är inte så mycket för presenter faktiskt när jag fyller år,utan vill bara vara med mina nära & kära & bara ha en mysig dag helt enkelt.Sen vad man är får när man fyller så är det tanken som räknas!


Öresundsbron

Tog det här kortet när vi var på väg hem från Danmark:)


Varken lust eller ork

Hej! Var ett tag sen jag bloggade men har varken haft lust eller ork.Och eftersom att min pojkvän kom hem i fredags efter att han varit borta i 2 veckor så vill jag umgås med honom.Han åkte tillbaks till Dk idag men han kommer hem igen på fredag & då är han ledig en hel vecka:) Vet inte vad vi ska hitta på.Men blir kolla på film ( er) ta mysiga promenader & bara umgås med varandra helt enkelt.I helgen var vi på 40 års fest,då min pojkväns syster fyllde 40:) Hade det oehört mysigt & trevligt,med god mat.Pia du är en underbar & fantastisk UNG kvinna;) Du är GULDVÄRD helt enkelt.Vi sov över i DK & åkte hem på söndagen,då vi var på en mässa rättare sagt en Erotik mässa i Köpenhamn.Kan ju säga att fy sjutton vad saker det fanns.Allt från sexleksaker till skor,till ja allt möjligt:) Kul var det i alla fall:)

Idag har jag tvättat,varit på City Gross & handlat,städat,kollat på Big Brother det lilla jag såg.Sprang ju fram och tillbaks till den förbannade j*vla tvättstugan.Vi har egen tvättmaskin men ingen torktumlaren=( Men i sommar så blir det att hänga upp tvätten i trädgården:)

Nu ska jag titta lite på tv & sen faktiskt lägga mig har sån huvudvärk=(


Godnatt:)

RSS 2.0