10 dagar!!!!

Nyss var det 14 dagar kvar nu är det BARA 10 dagar kvar tills min man kommer hem!! Han landar klockan 14:45 i Roskilde Lufthavn ( Flygplats) Och då kommer jag stå där med tre rosor & bara springa fram till honom,pussa & krama ihjäl honom!!!! Gud vad jag längtar alltså!! Så jag hoppas bara att jag är frisk tills dess.Men det är ju 10 dagar kvar så förhoppningsvis är jag frisk tills dess! Nu ska jag göra lite frukost tänkte jag & sen lägga mig i soffan & se film!


Hoppas ni mår bra!


Kramar Enna

14 dagar kvar!!

Hej! Har ingen lust att blogga.Men får bli ett litet inlägg nu! Om 14 dagar kommer min man hem på 3 veckors semester!! Jag längtar så himla mycket,jag är som ett barn i en godisbutik!! Från 93 dagar till 14 dagar!! <3<3 Så 10 November klockan 14:45 landar han på Roskilde Lufthavn,och då står jag & väntar på honom! Sen när jag ser honom så ska jag springa fram till honom & pusssa & krama ihjäl honom!!! Så snälla bli 10 November nu!!

Nästa tisdag 1 / 11 blir det 12 år sedan min familj omkom i en bilolycka.Så fast att min man kommer hem 10 November så HATAR jag november månaden,hela december, månaden också! Jag vill ta bort julen & allt som har med det att göra.HATAR verkligen julen! Verkligen HATAR,även om det är ett starkt ord så gör jag verkligen det! Men har jag klarat av 11 år så ska jag allt klara av det här året med! :)


Hoppas ni mår bra!


// Enna

32 dagar kvar!!

Tills min man kommer hem på 3 veckors semester! Gissa om jag ska pussa & krama ihjäl honom! Gud vad jag längtar!!

RSS 2.0