Äntligen är min man hemma<3

Hej.Nu äntligen är min man hemma efter sex månader i Afghanistan:) Vi kom hem runt sju tiden igår kväll.Sen vänta vi på hans väskor.Och sen åkte vi hem till Sverige.Där lämnade vi väskorna & min man tog en dusch, och så kom Emil & Louise som vi skulle äta med på restaurangen Texas Longhorn, grymt fint var det där & personalen var riktigt trevlig:) Min man sover redan , han somnade runt halv tolv, inte så konstigt att han va trött.Då han har varit vaken i ett dygn ,han flög alltså den 6 februari .Men nu är han äntligen hemma!!:)  Jag fick ett äkta diamant halsband format som ett hjärta , ja det är äkta! & så fick jag den nya IPod Touch vit:)) Så sitter & skriver från den nu.Utav mig fick han köra en Lamborghini ,han blev så jäkla glad & så chockad :) Nu ska jag sova tänkte jag.Har ni haft en bra dag / kväll?

Roskilde Lufthavn.

Hej! Så är äntligen dagen här!! Klockan 16:45 landar min man på Roskilde Lufthavn.Det är försenat två timmar.På grund av att det var dåligt väder i Kabul.Så jag sitter & fördriver tiden med att sitta vid datorn,men tycker tiden går så långsamt =( Klockan kvart i fyra åker jag till Danmark / Roskilde!! :) Kommer säkert gråta ,men det är ju glädjetårar! :) Äntligen kommer min man hem efter 6 månader i Afghanistan! Han kommer säkert frysa ;) Hehe! Sen ikväll så ska vi & två kompisar ut & äta på en ny Restaurang här i Malmö som öppnat. Texas Longhorn heter den.Ligger i stan vid kanalen :) Kommer bli tufft för mig,då jag är vegetarian.Men gör det för min man skull.Jag får hålla för näsan :) Nu ska jag göra något att äta tänkte jag!


Ha en fin dag!


/ Enna


Christian Louboutin shoes.

Vilka skor är hiss & vilka är diss? :) Jag ÄLSKAR skorna som har spikar på.Priset på dessa skor är mellan 8000-12000 kronor.


7 dagar kvar.

Hej alla! Idag är det exakt 7 dagar kvar tills min man kommer hem för gott från Afghanistan!! Nu räknar jag verkligen ner dagarna! Idag har jag haft städ & tvättdag:) Tvättar en gång i veckan,hur ofta tvättar ni ?  Var ju som sagt på konsert i fredags i Danmark & hade en trevlig kväll.Förutom att när jag skulle ta tåget från Greve ( Där konserten var ) in till Köpenhamn,så gick det på kontrollanter vid Fisketorvet ( Nära Kastrup Lufhavn)  Jag visade mitt klippkort,.Och då säger han ,du har inte klippt kortet.( Jag hade totalt glömt bort att dra kortet i klippmaskinen) Så hur mycket blev det då? Jo  750 danska kr!! =( ( 945 svenska ) Så kul alltså NOT! Är det lika dyrt i Sverige med ? Alltså det är ju löjligt så jäkla dyrt det är!  Kom hem i alla fall halv två på natten,& åkte från Danmark 22.45 ,så tog sin lilla tid :) Men hem kom jag ju i alla fall!

Den 17 Februari så ska jag på en till konsert med min granne & en kompis.Vi ska se Aviici på Malmö Arenan!!:) Ska bli så kul & vi är så taggade med!! :) Ska du / ni med se honom ?? :)/ Enna

RSS 2.0