27 / 6

Hej.I går kväll så åkte babe tillbaks till Danmark.Men på fredag går han på semester i fem veckor.Skönt att ha honom hemma nu tills han ska resa till Afghanistan 8 Augusti.På fredag ska vi kolla på Transformers 3 !! Som jag har längtat!! Hoppas bara den är bra nu när Megan Fox inte är med.Men men det märks på fredag.Så åker tåget till Köpenhamn & träffar babe.Äta lite & sen bara ha det mysigt:)


Vi ska till Tyskland också den 5 Juli handla lite inför våran bröllopsfest & min födelsedag tänkte vi.Vi ska åka med en kollega till babe från jobbet & hans flickvän,vi tar våran Audi så man kan handla mer;) hehe.Vi ska bara ha läsk,vatten och sånt.Babe vill nog ha lite godis MEN sen jag fick veta vad det är i vingummin & lakrits osv, så är det SLUT med godis nu! Mår illa när jag tänker vad det är i.Den här veckan så ska jag inte så mycket.Blir väl att tvätta,städa & sånt.Och hoppas det blir sol & värme så man kan sola! Men tydligen så har solen & värmen försvunnit =(

Vad ska ni hitta på i sommar då? Ska ni resa? Eller bara vara hemma? :) Ni som vill veta priset på Louboutin skorna i förra inlägget kostar cirka 16000:- Så bara att shoppa;)


// Enna

Kommentarer
Postat av: L I N N ! :D

sv: Haha märkligt att de va så stor skillnad på pris!!

härligt med fler tattoos :D

2011-06-27 @ 00:30:38
URL: http://linnfelicia.blogg.se/
Postat av: Jozzan

Vi ska åka till Göteborg, det är nog det vi hinner med för vi har bara 3 veckor semester ihop. Skönt att vara hemma och koppla av oxå :D Men vi ska ju resa i slutet av augusti igen.

2011-06-27 @ 10:36:40
URL: http://jucismacker.blogg.se/
Postat av: L I N N ! :D

sv: haha ja de är ju snyggt som tur är :)

2011-06-27 @ 12:06:22
URL: http://linnfelicia.blogg.se/
Postat av: Nathalie

vad tycks om min outfit idag?:D



http://liborius.blogg.se/2011/june/svartvit.html#comment

2011-06-28 @ 18:23:16
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0